Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobio si like od mene, bleso zadovoljan?!
kako je glup frajer, ne zna kako lajkove da dobije pa izlizanu pricu dira, svaki silajke je tezi za deset. kako si glup jarane, bar da si se drzo teme pa naso nekog opasnog negativca pa da ti lajkamo, jesi glup.
pa zato sto si normalan, a drugo je sto smo se mi nafurali i smijali folovima kretenskim. film ne moze gluplji bit, a plafon, kao i svi od svarcinegera, stalonea, van dama..plafoni, a kretenizam teski.
...dobar ovaj celavi...
Cuj Hans Gruber najbolji negativac kojeg je ikada vidio. Malo si ti Bruce vidio sa svojih 57 godina. Nije Hansi ni do kolina ovim sljedecim fasistima: Sulejman, Haris, Bakir, Zeljko, Zlatko, Mustafa, Nermin, Zivka itd...