Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najčešća majica "IRON MAIDEN" - prije rata u Sarajevu.
Meni korice za knjige :) a majica se podrazumijevala.
fakat :) - za raju iz "ćumeza" i nika prežaljene "putere". Jurišali smo uz ajrona - https://youtu.be/2G5rfPISIwo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Moj Bruce sad je gore neg u ratu , sad je citava BiH opkoljena budalama
bulevar nije dislajko sta je rec
Molio bih Klix da ispravi krivi navod! Nije on došao pod zaštitom UN-a, već uprkos protivljenju UN-a. Oni su ga u grad uveli tek kad je na Igman došao. Pogledajte dokumentarac.
Samo me zanima sta su sarajevski vjecnici cekali do 2019 godine da ih proglase pocas I'm gradjanima. Nevjerovatan seljakluk nasih vlasti.
Nije genocidnima lako čitajući vijesti stoljećima unazad, čitav civilizirani svijet govori jedno, samo oni, presuđeni genocidaši i nekolicinina bolesnih i samoproglašenih pacifista i "anti-globalističkih" budala, drugo.
Viva la Brus! Slava Kurtu Kobejnu koji se zalagao za Sarajevo.. Srbi uzrok svega lošeg na ovim prostorima. To svi znaju- cijeli svijet i uvijek će znati...
Svaka im cast unjeti malo vedrine
Watcing beginnings of social decay...
✌✌✌✌✌
Legenda i veliki gospodin u svakom smislu te rijeci..ono nezaboravno vece ce se zauvjek pamtiti i niko sretniji od mene da Maiden dodje u Sa i sprasi koncert do jaja...svaka njegova i Maidenova pjesma je poezija i poziv da se ludilo u svjetu koje nikad ne prestaje bar smanji...a najjaca mada je Bruce ne izvodi je "Blood on the world hands" koju je gosp.Harris napisao 94 o stradanjima u Bosni... respect do neba za to... Scream for ever and forewer Bruce... Up the Irons beyond the time..
Car nad carevima!
Istinske Legende....
Metalac - onaj koji meće.
Pogledajte Scream for me Sarajevo dokumentarac, kada je Bruce sa ekipom došao u sred rata i održao koncert. Fenomenalan dokumentarac i preporuka.
Odlican dokumentarac Ali sta ces ovim novi komponovanim muzicarama ne znaju niti ce znati
Živ bio, legendo naša.
Sjećam se kako je Skaka tada govorio: "Čast mi je što mogu proglasiti Mick Jagera počasnim građaninom Sarajeva"...
STA SU NAM PAPCI URADILI??!!! NEPOPRAVLJIVO 😞