Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolja humoristicka serija svih vremena,bez konkurencije.John Sullivan je bio genije,a glumacka postava vrhunska,steta sto nisu jos snimali.
Epizoda kad Rodney upozna cerku od nekog vojvode pa kad ode sa Delom u palatu na upoznavanje oca i veceru 😂👌
Pa del pogodi one gumene patke pokaze onom kako se puca iz puske hahah
cistim ovom cetkom.vec 25 godina, u tom vremenu sam promijenio 30 cetki i 20 drski
Ko da su mene pitali!! Najbolja scena definitivno.
Sve scene "Mućki" su legendarne. Sjetimo se samo scene s lusterom ili scene: "4 asa". 😂🤣
Savjet omladini! Pogledajte Mućke !
Meni je najsmješnije iz te serije kada je Del htio da se učlani u masone, gdje se novi članovi biraju glasanjem kuglicama konsenzusom. Dovoljno je da jedan član ubaci crnu kuglicu da kandidat ne bude prihvaćen. Nakon glasanja Rod je pitao Dela "Je li to bila crna kuglica?", "Da" "Jedna?" "Više" "Dvije?" "Znaš li kako izgleda ispod ovce?"
Nenadmasni Trig scene gdje se on pojavljuje su mi daleko najbolje RIP Roger Loyd-Pack
gooUser1667464392 i ona "Jolly boys outing" kada idu na ekskurziju busem koji se kasnije zapali.
Definitivno. Dan danas se sjećam kada sam prvi put vidio ovu scenu. Koji smije iz srca.
Legende.
hahahah kako je samo lud...:DDD
Meni je definitivno najtužnija scena ta kada ratni i vojni dezerteri Edin Forto,Damir Nikšić, Peđa Kojović, Ćundrićkin babo postave Bošku Čavar da ih bošnjaci izaberu i ta Boška Čavar izabere Darija Kordića za gradonačelnika a poslije toga govori da nije mene danas ne bi bilo šahovnica i raspela. E ti dezerteri i ta Čavar žele sa drugim dezerterima Čamparom, Zvizdićem,HadžikadićemPredstsvljati mene...
Ne bi to tako tužno bilo da oni nisu govorili nećemo sa nacionalistima u vlast a HDZ i SNSD, znači oni koji govore sve najgore o mom narodu im nisu navionalisti. Pitam se koju smo P.M. ratovali ukoliko će veleizdajnici i dezerzeri predstavljati nad borce????
Promasio si jer se prica o najsmjesnijoj a ne najtuznijoj sceni .Jedino tvoj komentar moze da udje medju najsmjesnije jer ti se svi smiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I jeste najbolja scena, kao i serija.
serija je nesto nenadmasno. Gledam je iznova i iznova. Ova scena je definitivno jedna od najboljih, tesko je i izabrat. Nema fule, sve je vrhunsko.
Epizoda sa Batmanom i Robinom