|

Bridget Jones se vraća na velike ekrane nakon 14 godina

Bridget Jones se vraća na velike ekrane nakon 14 godina
45
Klix.ba
3.10.2015. u 14:48
17
komentara
45

dijeljenja
1/4
2/4
3/4
4/4
Prošlo je 14 godina otkako je Renee Zellweger prvi put šarmirala svijet tumačeći ulogu Bridget Jonesu filmu "Bridget Jones's Diary". Sada 46-godišnja glumica se vraća popularnoj ulozi u trećem nastavku filma "Bridget Jones's Baby".
Dok se mlada Bridget mučila kako bi izgubila kilograme, a Renne se morala udebljati 13 kilograma za tu ulogu, inkarnacija u 2015. godini je izgubila anđeoski izgled. Na fotografijama izgleda mladoliko i fit.

Projekt prati Bridget kao 50-godišnju majku dvoje djece koja radi na jutarnjem programu Sit Up Britain. U filmu će glumiti Colin Firth u ulozi Marka Darcyja, njenog ljubavnika, no Hugh Grant se neće vratiti. U filmu učestvuju i Patrick Demosey.

Detalji filma su dobro skriveni, ali zna se samo da film neće biti zasnovan na Fielfingovoj noveli "Mad About The Boy". Produkcija trećeg nastavka počela je u petak.

Prošlo je 12 mjeseci otkako se Renee pojavila na Elle-ovoj dodjeli nagrada za žene u Hollywoodu s potpuno drugačijim izgledom, nakon čega su se pojavile špekulacije da se podvrgnula plastičnim operacijama što je izazvalo podijeljena mišljenja. Imala je savršenu liniju i zategnuto lice. No, nije priznala da je koristila botoks.

"Sretna sam što ljudi misle da izgledam drugačije. Živim drugim, sretnijim načinom života koji me ispunjava i oduševljava me to što se vidi", rekla je tada.

Renee je glumila i u prva dva dijela "Bridget Jones's Diary" i "Bridget Jones: The Edge of Reason" koji je snimljen 2004. godine. O trećem nastavku pričalo se godinama, ali je potvrda stigla tek nedavno.
Prijavi grešku


Komentari (17)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...