Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubacite Milana Pavlovica i imate dobru komediju.
Bravo za BH Telecom ! Drustveno odgovorna kompanija, sramota za MTEL vladu
ovo je cisto pranje pare daju novac nekakvom polusvijetu a radnicima plate od 620-1100km,a evo zapamtite da ce neko od familije glumaca biti zaposlen bez konkursa isto ko i brat od kosarkasa muse poslije reklame,poslovanje uprave bh telecoma je odavno zrelo za upad sipe i tuzilastva,jer svi znaju da je to sad ,,PINKBH TELECOM,,
Napokon nek ide neşto
Bravo za BH Telecom ! Drustveno odgovorna kompanija, sramota za MTEL vladu
bolje i to nego propalom teniseru davati
nek se krenulo i kod nas nesta snimat
Kako je moguce da nema niti jedne zenske glumice?
Sve su glumice zenske.
samo izbacite macu, on je vrh primitivizma. ako imate mozga ne zovite ga
Maca nimalo smiješan.
Srbi su jedno izbacili 30 serija i 15 filmova u kratko vrijeme od čega su 3 jako dobre serije i možda 2 jako dobra filma. Naša kultura je otišla do predsjednika austrije nažalost.
Al zato nigdje nagrada hahahahahahahahah Po kvalitetu u rangu Somalije
Ope isti kalup?
Ovaj Admir “glumi” to je cudo jedno. Lik se nesto napreze u grlu od vize za buducnost, sve nesto ko da ce se ukakit. Jos lik profesor na Akademiji. Kablove ne bi nos’o u Holivudu.
Leže mu 'frustrirane uloge', Sudooooooo
Hajde sve OK neka i hala gori kad je dernek ali Maca????? Kome treba taj lik?!?!?!?
Ovo kafana kod Marije iz LZN
Till Lindemann
Radije bi iso na pregled prostate nego ovo gledo
Ovaj reziser i onaj LZN nisu humor ni u putu sreli. Vrhunac neukusa i loseg humora koji su upskovali u vulgarni rijecnik, da ga polupismeni gradjani mogu lakse progutati.