Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja samo posmatram kako sebi ovdje ljudi daju za pravo da komentarisu nesto za sta nisu ni priblizno kompetentni. Jesu se to rodili novi kriticari ili su to sam bosanski primitivci zavidni tudjim uspjehom.
Bolji je bio prošlogodišnji glumac godine, Edhem Husić. Ovi što po Vizi igraju i dođu sve na gotovo su seronje. Dupelizac se sa svima liže i dobije ulogu u svakom filmu, isto kao i Emir Hadžihafizbegović, a nikakvu su glumci, pogotovo ovaj drugi.
mars brko krava brko
Cestitamo Izo!!!!!!!!!!!!
Svaka cast, cestitke na uspjehu, pravi je, prva klasa
fenomenalan svaka uloga mu je fantasticna za gori vatra zasluzuje oskara
Aferim Bajrovicu i samo tako nastavi.Ima ova zemlja pametnih i dobrih ljjudi.
ma dobar je pravo
svaka cast. u vatri je svoj dio odradio fenomenalno. u mom misljenju, sasa petrovic je mozda malo vise zasluzio nagradu, ali...
ma dobar je, dobar!
pravi sandzaklija