Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Papci. Nek vi ovu zenu znate po ulozi Danice. Nije lose ni u pozoriste nekad otici...
@iPhone6 +
@BuggsBunny A po čemu da je se pamti? Zašto bi je bilo loše pamiti po Danici? Ja je pamtim i po Savrsenom krugu. Kakvo pozorište? Šta ću u njemu? Pozorište je precjenjeno u smislu ideš u pozorište ti si pametan, kulkturan, načitan, vaki, naki. Nisi. Možeš biti glup u štuka i otić u pozorište.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poštovana Jasna Diklić mi je prirasla srcu kad sam sa djecom gledao Mumijeve.Njena najdraža rečenica "začepi".Uz nju bih dodao poštovanu Gordanu Boban koja me je znala nasmijati do suza sa"jebo te druga žena"i sa "Velija sikter". I naravno po mome ličnom izboru koja najbolje interpretira odraz duše koju samo može dočarat poštovana Nada Đurevska.
@BosanskiiSiin Pa nije ona kriva što joj je režiser dao instrukcije u skriptama kako treba da iznese tu ulogu.Ako režiser nezna svoj posao tu nisu glumci krivi.U ostalom mnogi "blockbusters"su propali zbog režisera koji neznaju radit.
dobra glumica
Prava dama i gospođa. Glumica prve klase.
u krizi nisi losa isto
A mozda vas gospodjo nije zaj****vao privatnik za crkavicu pa ste bili puni snage psihicke i fizicke da ne idete na bolovanje????
vidim ovih kurbana po gradu hhahaha ovce na sve strane..papksiti ostaje u svom elementu
Odrastao uz VZB, nedelja kupanje, i čekanje da počne. "Milane, šta to radiš Milaneee?!!! Sjedi dole Milane" 😂
Eto Rileta, prebice te.
pola života joj prošlo u vizi za budućnost haja
Ma nije ona provela pola života u toj seriji. Več ovi sa FTV ili nemaju para da odkupe neke nove serije. Ili po nalogu puštaju istu seriju 14 godina kao da žele da narod i dalje vjeruje da živi u posljeratnim godinama.
svaki posao je težak na svoj način zato nemojte srati po komentarima dzaba
Danice ne seri :p