Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GArDISTO hajde što si budala ali si i veoma nepismen. Pa de da te jedan bošnjak nauci tom tvom srpskom jeziku. Nije INSTAMBUL nego ISTANBUL, nije BOŠNJAČKI nego BOSANSKI i nije DOČIĆE nego DOĆI ĆE.
De se dogovorite je li Alma ili Amela. :)
Želite Redovne Mjesečne Prihode?Zaradite odlične mjesečne prihode koji će se povećavati iz mjeseca u mjesec. Krenite sada! http://alenmema.stiforphr.com
Lično poznajem Almu i ona zaslužuje da uspije! nije koristila štele niti je išla u krevet da bi uspjela. ona je iz prosječne bh porodice i nije kćerka bosanskih guzonja bez skrupula i političkih skorojevića... molim vas podržimo je na dostojanstven način
@@hmmmm samo da napomenem da moj nick ima tri slova m, a ne 4. have a nice day :)
U pravu si, da ne bi Osmanlija ne bi bilo ni Smrda u Bosni, pa samim tim ni rata ;)
\'\'za 500 godina su mi ostavili sebilj, 2 javna kupatila i to je to\'\' HAHAHAHAHA, budalo iskompleksirana Nisam nikakav turkofil, ali: Osim što su balkanske prljavce naučili da se kupaju, otvorili prvi javni wc na tlu Evrope u kojoj su tada velmože još kakile kroz prozor na ulicu, sagradili nam gradove, uključujući i Sarajevo, razvili mrežu putova, sagradili bruku mostova, hanova, razvili trgovinu povezavši nas sa Putom Svile itd. itd., stvarno su nas unazadili - naselili svoje sluge Srbe u Bosni i Hrvatskoj da im brane granice i obrađuju zemlju. Kompleksi su čudo, zaista. ;)
Kako si samo smiješan, jadan i glup :D
Ja kad god odem u Barselonu osjećam se kao kod kuće. Jel imaju ovi d.ebilni č.e.t.n.i.c.i./j.ugosloveni šta da kažu na to? Stoko imbecilna.
Djevojka je prelijepa :)
Nakon 500 godina turske vladavine nad njima,ljudi imaju komplekse...da nije bilo Osmanlija nebi bilo ni rata ako cemo iskreno.
i jos da dodam. istocni susjedi su olicenje napredne nacije. jedan takav primjer napredne nacije su pokazali u periodu od \'91. do \'95.
@normala, jesu turci su nazadni. zato je turkish airlines najjaca avio kompanija na svijetu. pravo nazadovanje.
@Gardista ne slazem se s tobom po pitanju jezika , ali se slazem da se Bosnjo ne moze osjecati gore kao kod kuce. Turci su nazadna i nadasve barbarska stoka koja je harala ovim prostorima maltretirajuci i moje pretke , a tako i sve druge normalne ljude. maltretirali citav region, a na ledjima mojih predaka izgradili svoju drzavu. a nadasve za 500 godina su mi ostavili sebilj, 2 javna kupatila i to je to... nista vise. Da nije bilo onih austougara mi ni zeljeznice, ni fds, ni pivaru, ni solanu, ni zgrade, nikakvu fabriku ne bi imali. Jer Turci su nazadni. Prema tome ... ja se iskreno bolje osjecam bilo gdje na ovoj zemaljskoj kugli nego u Turskoj. Pozdrav s Hrasnog ! Pozdrav.
Je li Amela ili Alma, zar je toliko tesko procitati clanak prije objavljivanja? Osim sto ste mahom, nazalost, losi novinari, uz to ste i lijeni i neprofesionalni....
mnogi pricaju !
dobro je ovaj gore vlah i reko kakve ona veze ima sa isnabulom jel pricaju bosanski tamo mozda?