Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ebo vas Kusturica i njegov film u paksu... ;)
nikad se stobom ne slazem, ali sada o.k. halo redakcija, odsad objavite samo kad moniki ispadne bradavica ili sl, ovako me niste uveselili. Samo za Katchu: Ori se sa sjevera, trese se grbavica!!!
Kusta Srbine Srpska je uz tebe!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ocekujemo pomor ribe nizvodno od vodopada.
hahahahahahhaha
Kusturica i Belući u vodi...hahhhaha
mars u picku materinu
žinžiku ga obrijo se
vidi kusta se kupa.nevjerovatno !
poserem ga....
Jeste Vam krivo sto se Emir Kusturica vratio korenima!Zato ga i mrzite sto je smogao snage da pogleda istini u oci... P.S Svako od Vas muslimana iz Bosne neka pogleda svoje korene i imena svojih predaka...docicete do nekih zanimljivih cinjenica koje ne zelite da prihvatite.
j.ebli ti koreni mater
Kompleksi poturice?
Turcine ne predstavljaj se...... 500!!!!
Jesam li ja jedini koga ne zanimaju ovi bogatasi? Bolji nju briga za RS kao sto i Angelinu za Bosnu. Oni malo odglume da im je zao naroda i da nas vole a svi poletise i daju im neke nagrade. Jesmo i naivni, zalosno je.
jarane meni ovo liči na ono Bear Grylls - Survival a ne neki film....
Napuši se orao na vrhu litice, skroz ušlagiran i nabrijan, govori sam sebi: - Koja sam ja faca, e! Zatim se sav onako nabrijan spizdi niz liticu. Pada, pada i na pol metra od tla brzo zamahne krilima, poleti natrag gore i smjesti se opet na vrh litice. Pun sebe veli: - Koja sam ja faca e, KOJA SAM JA FACA! Potom dođe drugi orao, pita ga: - Kaj to radiš, buraz? Veli mu ovaj: - A evo, duvam malo, oćeš sa mnom? I tak’ se njih dva napuše, spizde se niz liticu oba, padaju, padaju i na pol metra od tla zamahnu krilima i vrate se na vrh, ful nabrijani i napušeni, vele: - Koje smo mi face e, KOJE SMO MI FACE! Tad dođe medo. Pita on njih: - Dečki, kaj se radi? - Duvamo malo, buš s nama? I sad pak njih trojica napušeni, nabrijavaju se opet i spizde se tak’ niz liticu i padaju, padaju, dva orla i medvjed. I dok su padali, pita jedan orao medjveda: - Medo, pa jel’ ti imaš krila? - Nemam. - Stari, koja si ti faca e, KOJA SI TI FACA!
Sljedeća vijest: "Ekološka katastrofa prijeti vodopadu Kravice zbog skakanja u vodu Nemanje Kusturice. Ekipe za uklanjanje biološkog i hemijskog otpada na terenu. Počela evakuacija lokalnog stanovništva." :)
Pitam se sto bjezi Kusta sa njom. Od koga bjeze? Pa valjda je svjestan da nece njega skarati kad ga uhvate , nego nju. Uf da mi je krehnuti Moniku u harmoniku i usko dupence, nama bi se zavila i nikad vise ne bi otisla u Italiju, nego bi isla samnom u Antaliju.
bježi od Dode, nije platio porez :))
Eke nana, sad ce biti sranja. Eke, eke, baboooo. Sad ce oni Srbi reci da ih je Cigo Kusta izdo. A oni vole da kazu ko izda pizda. Eke Monika davtu bule. ( Na romskom - bemte je u paksu ) Eke, ek Monika , havco pele. ( Na romskom- jedes mi kitu). Sad ce bogme Srbi da se ljute sto je cigo Kusta dupe opro i vratio se Bosnjackoj naciji. Sad pogotovo ce da broji curke i fazane kada se vrati u kamp kucicu kod Cuprije na Drini dje je nas cigojna napravio grad u Andric selu. Fuj, kako mi se gadi ova Monika. Sve glumi nesto a ovamo ruzna brateee ko da je imala posla sa nekima koji nose brade i smrde na bijeli luk i rakiju i spek slaninu.
sto se ne utopi ovaj emir, srbin stari..
Bolje da sise pokaze...