Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaki dan sranje-x dokazuje da se moze pasti i nize -))))
Ej, možeš misliti!!! \"Jedna od posjetiteljki ostavila je komentar na video u kojem stoji: \"Ovo je jedna od najslađih stvari koje sam ikad vidjela\".\" Nevjerovatna vijest. U ostalim vijestima: Danas na Facebooku 37 ljudi kliknulo na \"Like\" tipku nakon što je Hamdo Ćipović iz Moštra postavio novi status message.
adsfsd
nisam nikad sladi video pogledal ....cccc bas su slatki
kako ste brzi sa brisanje komenatara.... ludiloooooooo :-))))
Meni je bezveze...
Ovo je tako slatka reklama :)))
da nisi iz amerike slucajno?
trebalo bi cenzurirati reklame sa takvim idejama i fotomontazama koje mogu navesti neke budale da eksperimentiraju sa svojoj ili tudjom djecom i dovedu ih u opasnost @#$!^!!
kako samo kasniteeeeee... jaoooo..... davno izasla na reklama... c c c
hiihihih :) jesu slatke... :)