Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam k.itar i iskompleksiran sam, trenutno bolujem od institucije zvana ŽELJO. Mi prije svega mrzimo Želju, pa simpatisemo dinamo dresde, pa navijamo za nanajvo... Takva nam je sudba, tave nas stvori udba...
Sta je ba ljubomorne duse,sta ste se navili... Bravo za temu,sjecam se jedne bakice koja je prije 2 god dosla u prostorije Zelje da kupi godisnju ulaznicu,a za Torpedo moze navijati samo Fata Orlovic,ili da snime film o ovom nacionalisti Zivku Josili! @clcox pa normalno da ces krampom kad si seljak bez c.u.n.e. @No1 Pa nije rijec o ratu glupsone,da to mozes reci.Sasvim opustena simpaticna tema i nemoj da sudis knjizi po koricama. VOLIM TE ZELJO!
Snimili su i pitari film :"Ludi za POLI" :P
@sa ili Amila1995 Mislim da tvoje pitanje prilici godinama,a imam i utisak da si izbjeglica iz nekog cisto bosnjackog sela koje ne zna za za suzivot,multikulturalnost i sve sto krasi nase Sarajevo.Zato mala,mojne biti tako ogranicena.Mlada si,valjda ti dodje iz gu.zice u glavu!
DOK JE Sarajeva, Željo ce uvijek da osvaja duple krune TM\'874EVER
Ima Se Moze Se!!!! Da nece mozda o torpedu film snimati? Hahahhahahaha..mozda neku tragikomediju, i to, naglasavam, niskobudzetnu!
Plave dame nisu same !! 1921
boze dragi sta ovi doslji rade od ovog mog grada,bravo ovo je vase pravo lice,a mogu mislti da se umjesto ovih komentara sto ostavljate kojim slucajem snimate ili slikate kako bi ste samo glumili kao st to radite,kad se sliakte u kaficima i setate mojim gradom al da znate seljak i papak se nem oze nigdje sakriti ;)
zasto baka,a ne nana ?
Pretpostavljam da si ih i ti mnogo primio
Auuuu, koliko li ih je samo ova primila za svog radnog vijeka ...
i od mene bravo sabe :) kiss
Bravo Sabe.
kada ce biti video za download :) ili na youtube da pogledam :)
ZA ZIVOT CIJELI!!!