Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova crna je radila u gami aa...da ovo nisu sekuriti od game ..aljo ih uliva lafo da budu fizicka zastita
Slika 3-4 .. Kcerka Alije Jašarevića... bivši komandir Specijalne jedinice sarajevske policije i direktor Agencije za zaštitu imovine i ljudi “Gama“..
djevojka u sredini jedna izgleda pismeno, ostalo je autopijaca
@darkness11 *jedina
Valjda debela vozi kao sto jede 😅
Ovo na slici je autonomno vozilo samo da se zna .
Maida je beton.
Bice nemoralnih ponuda od gostiju koji ce se voziti sa tim djevojkama...
Zaradice lovu
Davno sam ja reko da su afro (kovrđave) djevojke najljepse san mi je imati zenu sa ovako predivnom kosom.
Svasta...bez obzira sto je "prvi put", nevjerovatno je da je ovo vijest sto i djevojke voze
Kad vidiš ova auta na cesti (općenito, ne samo s curama vozačicama), bježi u drugu traku. To vozi, ne gleda, kao da su im date sva moguća prvenstva prolaza u saobraćaju. Godinama je tako.
Najbolja ova čičkava, kovrčava......
Ima nešto posebno privlačno u tim kovrčavim ženama......
Slika broj 2. Ne bih da je imenujem ali na instagramu je među poznatima i izgleda ko grčka boginja dok ovdje/uživo izgleda ko truhla krastavica iz Černobila namazana puderom.
Cije li su one... A nakon voznje, zna se gdje ce zavrsiti.. Pi facama se sve vidi. Da ne bude ofirno- sad smo "vozacice"
Kad su pitali Reisa Cerića za koga glasati za Tihića ili Silajdžića...kaže reis "Predsjednik mora biti pametan, sposoban, hrabar, rječit i .....lijep
Pravi izbor!
Danas sam uživo vidio ovu u sredini Nema dalje od nje odmah bi se ženio 😂