Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da čestitam ovoj omladini. Ako vi ne preuzmete, neće niko. Posebno selamim ovu gospođu Kratović, koja je vodi našu omladinu u Ameriku, da svijet vidi kakve pametne ljude imamo.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://v.ht/xmiss
Cool
Najgore je lagati sam sebe, ovo je duboko podjeljeno drustvo u kojemu je Dejtonski ustav vodilja, a na kraju krajeva ovakvu BiH su stvorili stranci samo da zaustave rat, nema tu konsenzusa medju narodima, zajednicke monetarne politike i interesa. Znaju svi bitini politicari da ova zemlja nema buducnost, zato i kradu toliko za sebe i svoje, te kupuju nekretnine van BiH.Shvatila je i omladina da ovdje nema perspektivu, svaki dan odlaze.
Samo ti snimaj filmove, a Bosnjaka 4% u RS, supljiraj i cudi se uz fraze da se svi vole, dok u BiH vrijedi pravilo da se odgovor na svako bitno pitanje unaprijed zna i zavisi iskljucivo od imena i prezimena onoga ko na isto odgovara.
Mmm asja masiro bih ti stopala i mjauko ko macak u februarakom prohladnom jutru
a ona bi u prelazi izmedju zadovoljstva i uzdaha uzbudjeno promrmljala: Ti nisi macor,ti si divlji bengalski tigar!