Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Usvoji meneeeeeeeeeee :D
Ocigledno je da NECE , cemu nagadjanje :/
joj kad mali bosanac i hercegovac bude po hollywoodu hodao.. ŠOU
usvoji alternativca nekog
Pa Anđa ne zna ni gdje su joj ona djeca koju je dosad usvojila,trebaju joj samo kad se pojavljuje u javnosti.Sva je tako vještačka i lažna da mi je muka od nje.
Ovo je baš nešto čime bi se mogli pohvaliti... Nema, od sedme svijetske sile spali smo na razinu Ugande i Sijere Leona... Eto na šta je nas dovela politika naših političara, i narod opet glasa za njih, i baš zato mi je drago što je svake godine gore i gore...
Kako ce bolan usvojiti dijete iz BiH kad se ne bi ove 3 strane nikako uspjele dogovoriti iz kojeg ce od 3 konstitutivna qrcheva naroda, znaci jedino troje djece.. ili mozda pak ROM (iz manjine)
Slike gole Angeline Jolie: http://adf.ly/44jki
zabit ce joj ga mali kad tad
to nije kompliment
NIJE POLUDILA , OD BOSNE ŠTO DALJE , TO SU DIVLJACI SA ISTOKA (MISLIM KOMPLETAN BALKAN) !
kloni se nase djece. pa vidi ti Brade cipela yebo te ja u usta.
nek usvaja hrvate i srbe,nek ostavi nase bosance na miru...jos samo treba da odvede muslimansko dijete pa da ga prekrsti...ccc
SVA CAST ANGELINI I PITTU
pa nije anđa crveni krst da sad ide u svaku drzavu i usvaja dijete sta je vama
Boze, koje gluposti. Strancima nije dozvoljeno usvajati drzavljane BiH. Jedino ako im Bakir, Komso i Radman ne dodijele pocasno drzavljanstvo. Ne bi me cudilo.
koliko jih natovariše biče da čemo mi ovu njihovu sirotu usvajat