Umjesto Hrvatske...
0
Angelina Jolie opet u Sarajevu
Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta vam je ba dosla na cevape, zna Angelina sta je dobro. Oni koji su dolazili u Sarajevo doci ce opet, jer ih Sarajlije ne maltretiraju i to se zna, tako da je za ocekivati da se opet pojavi Angelina u Sarajevu.
Mi srbende smo najveći glupani, nas i ne spominju, samo Hrvatsku i BiH.. Mi smo ga pop..ušili vladiki
hahahah koja kraljicaaaaaaa poludit ce rvati majke mi ga
Zakasnila je Ekrem vec snimio spot
Kažu otišla u Trnovo po maline. Čula 2,5 KM tegla.
Hrvati su Tito, cekali, pratili, racunali kad ono klanfa... Koga sada voli Angelina Joli
Anđelina pije krv srpske odojčadi.
jaoooo..... nemogu verovati. Angelinu Jolie danas su čekali na Brijunima u Hrvatskoj gdje je trebala biti specijalna gošća Rade Šerbedžije, ali je njen tim procijenio da nisu zadovoljeni sigurnosni uslovi... valjda je guzno crijevo sigurnije od brijuna.
došla je u bosnu kao što ide u irak,afričke države itd......došla podijelit malo milostinje a bošnje kažu da je došla na \"odmor\"....u hrvatsku zvijezde dolaze na odmor ,a u bosnu kao posjet neke humanitarne organizacije...iako treba priznat da hrvatki novinari stvarno jesu stoka..ne daju ljudima da žive kad dođu u hrvatsku
Jes,jes dosla nego kako. Vidjena je dje se fata s nekim likom na zmajevcu.
Zaboravila prosli put Bredu ponijeti pitu
Kakav palanacki komentar: \"Umjesto u Hrvatsku ... dosla u Bosnu\". Selo moje ljepse od Pariza.
Haso iz Gracanice je domacin, nemoze se proc ulicom ni objektu prici... Kazu setala sa djecom.
Andjelina je odsjela u Gracanici u iznamljenoj vili jednoh biznismena gracanickog, a dosla je cijela svita sa njom. To sam sam vidjela jel zivim u blizini,nisam vidio licno nju al se proculo ipak je to varosica. Al nesto svima svejedno.Kome god kazes ,kazu pa staako je dosla? Jedino ja uzbudjena pa da podjelim sa vama
hocel doc opet u kopace kod semse?