Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Para na paru us na fukaru...poznati i bogati spartaju crvenim tepisima svijeta, a fukara samo putem interneta. Zanimljivo je kako mnogi ni u virtualnom svijetu bez granica ne mogu pobjeci iz svojih ogranicenih tamnih vilajeta.
LIJEPO JE VIDJETI DA RUSI NEMAJU PROBLEMA SA ANGELINOM DŽOLI ZA RAZLIKU OD srba,JEDNOG MALOG PLEMENA SA BALKANA KOJI MISLE DA SU MNOOOGO VELIKI,A VELIKI SU SAMO KAD NAPRAVE VELIKO SRANJE.
Predivna zena samo brate bolje bi joj bilo da se kutarise ovih tetovaza
hajde ba tisu...prelijepa je!!!!!!!!!!!
Vase zenske su sigurno ljepse od Andje.Mogu se kladit da gledate gabore,jos ako su presle 30-u mogu i vrane u polju tjerat.
sv esame koscure ni struka ni kuka hahhahahh
Nikada nije bila zenstvena. Ne znam sta su vidjeli / vide u/na njoj. Zena je fakat bezveze!
jeko vao divi joj vena ko cijevi pola cola
ma bila prije neki dan, pa da ne dosadi...
bolje da ljulja nego da žulja.... :-)
da se ne nagrdi ovim tetovažama bila bi još bolja
Jel se meni samo cini, il je malko neuhranjena? Mozda je to jedna vrsta treninga ruskih spijuna, trenirali ih da ne moraju jest da duze budu prduktivni