Prije premijere filma
0
Amerikanci već ludi za 007
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ne shvaćate da je ovo početak bonda. U Casino Royale je tek dobio status agenta (007). Q-a jos nema ali bit ce ga. Ovaj Bond je puno bolji od onih starih pičkonja (jednio Golden Eye 1995 valja). Znam da ima pretjeranih scena (padobran i slicno) ali jebiga, to je Hollywood, sta mi tu mozemo? Prestati gledati filmove? No way!!
to je najnoviji trend - pokusaj od svega napraviti remek-djelo. tesko da ce to tako ici! ovaj novi bond je lafo realniji od prijasnjih, a ustvari je cisto preseravanje. uz to je jos i ozbiljan da ozbiljniji ne moze biti. nije to to :(
osnove osobine bonda su: 1 njegova elegancija, cistoca i pedantnost, ovaj nista nema....(osim ponekad u filmu, ali sjetite se shon conerya i starih bondova, iz zatvora u sjevenoj koreji, lik se obrije i kao da nikad ai nije bio u zatvoru, upadne u naftu, izadje cist i ispeglan) 2. dobre zene koje on u filmu povali ... e u ovom povali samo jednu, i to i nije neka riba, dok onu ruskinju gotovo da i ne takne 3. q i moneypenny.... njih ovdje nema 4. nema q-a, nema ni gadgeta.... znaci apsolutno ni jednu stvarcicu ovaj \"bond\" nema... ovo nije james bond, ovo je smao jedan pretjerani akcioni film, kakvi izlaze non stop.... nek se zove samo quantum of solace..... bez james bond...
Isao gledao iskesirao masnu lovu - i sranje. Jedan padobran otvaraju njih dvoje u slobodnom padu 30m od zemlje razbijaju se - i ostaju zivi. Mislim Bond je Bond al sto je previse previse je - nije ravno cirkuzu Madagaskara. Jos Range Rover vozi na svakom dijelu svijeta, a scena 1 pocinje razbijanjem Aston Martina DB9. Mozda je nekom to sve kul - al meni je tesko njesra, mami para al jebi ga.