Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisam procitao predug je clanak, je li pricaju o tome kako je finansirao laboratorij u wuhanu koji je kreirao ovaj virus?
Nije ni cudo da vjerujes u te gluposti kad ti je ovaj clanak predug za citanje. Podijeli citanje teksta sa ovim sto su ti lajkali komentar, taman svako po jedno slovo.
kriminalaci se samo slikaju za klix.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dr Mengele naseg doba
Nema sumnje da je ovo dobro izrežirana predstava za sve nas.
Sta reci drugo kad mu vidis ovu facu nego DEVIL 😈 djavo sotona sejtan
U normalnim okolnostima Faluci bi bio proglasen za teroristu, ali u ovoj jadnoj vladi jednoumlja i opce- svjetske manipulacije on je heroj
Samo pogledajte na ytb broj dislajkova na traileru. 😂😂😂
Jarane sutra izlazi film o Dilfasu kako je krenulo, glorifikacija zlih kvazipseudo naucnika, doktora, politicara kroz medije max level..
Snimio se kako prima vitaminsku vakcinu a ko lafu Covid boca.Ovo je cista zavjera ovome se treba stati u kraj hoce sviju da nas cipuju i kontrolisu uspjevaju u tome polako ali sigurno,zivoit ce nam biti poput Matrixa.
Hehehe snimili su oni dosta Filmova u kojima od junaka i heroja pretvore u najgoreg ubocu na Svijetu... I po svemu on bi mogao biti uskoro proglasen za najgoreg.. Slicno sto je TIME postavio o Zukerbergu . Skoro bio man of year . danas TIME Zukerberg je neko ko je najgori na svijetu...
Najveći a ujedno i jedini virolog u čitavoj ameriki…!
Ameri snimili film o doktoru na zemlji, a rusi snimili film o astronautima u svemiru
Spasi nas Faući primjerom, savjetom, mjerama i neslušanjem luđaka Trumpa. Hvala, doktore!
Nevjerovatno kako je narod glup i neko ce nasjest na suze ovog zločinca . Trebali bi i nasi snimit film o cerkezu
1 od top 10 zločinaca novijeg vremena.
Štakor!!! ☠ https://www.logicno.com/politika/slijedi-li-uskoro-veliki-pomor-cijepljenih.html
Fiziolog a ne fizičar. Znate, kao heroj a ne zločinac.
A sta reci za naciju kojoj je heroj osoba koja je bacila atomsku bombu na neduzne civile???