Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda bih i ovu izjavu podrzao da ne dolazi od ambasadora zemlje koja svojom politikom krade tudja bogatstva. iraq. napadnut bez rezloga. stanovnistvo otjerano u trece zemlje. prosperiteta ni na vidiku.nafta pod bescjenje prodata amerima na dugorocan period tj. dok ne isplate troskove nelegalnog napada na suverenu zemlju. u ovom svijetu gdje jaci kroji sudbinu slabijima skidanje jedne serije ili svih serija i filmova je najmanji problem drsutva u cijelini.ja skidam samo one serije koje ce ionko biti prikazane na tv stanici koju placam. u slucaju da me fbi prati :))
Bolje serije nema...a to sto je skidamo preko interneta nije nasa krivica jer nemamo toliko para da placamo HBO...
...i da pardon...neka malo smanje ono SILOVANJE sa HRVATSKIM GLUPIM da nemogu biti gluplje serijama...pa zaista LARA i sva osta.la go.vna misle da imaju smisla za humor...najveci crnjak jeste da Zagrebcani zaista misle da su smijesni...turske serije su HOLIVUD za njih!
ako ti se hrvatske serije negledaju prebacis na drugi kanal i mirna Bosna Novatv najgledanija u regionu
Ovi je HBO serija i na cijelom svijetu se moze gledati samo na tom kanalu! Plati HBO pa ne moras gledati ZMBT, Farmu i BB itd...
na 10 KM pretplate i 15 KM kablovske jos treba dodatno da placam? zasto imamo na desetke domacih tv-kuca? jel to bog dao da drzavne televizije prenose samo politicare i ku-rave sa estrade? neka se malo ugledaju na prijeratne TV-KUCE...
možda mi i ne bi piratizirali, ali na TV samo ZMBT, Farma, BB....