Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve čestitke film je odličan,a za one glupsone valja spomenut da je i Silvani Armenulić poklonio pjesmu noćas mi srce pati,sa Kemalom Montenom bio jako dobar prijatelj i Kemi je napisao pjesmu.Čovjek je bio i u Sarajevu pred sami rat.Takoglupsoni cijenite čovjeka i njegova djela.
Ide sad Južni Vetar pa smo ponovo krimi, dosta smo jetru mastili vrijeme je da se nozdrve sprže
Idiot je ko gleda ta srpska sr.anja
Blago njima sad ce ih pola u bolnicu zbog covida posto su se dobro napili ne znaju sta rade
Taa ce cikago, 3 mjeseca poslije Sarajeva
Film me razočarao, nula bodova.
U srpskim medijima ne mozete ama bas nikad pronaci tekst o nekom nasem filmu, koju god nagradu dobio, jednostavno ga preskoce, a kod nas se Toma neprestano promovise
Korona???
Sranje od filma.
Polupijani već došli na film
Prvi put da smo mi prije Amerike u necemu
Ko je Toma ?
Onaj sto te je*o
Čudo neviđeno.