Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj samo vlahadije sto se uspalila po komentarima hahah pa eto i vasi prijateljo krscani po Zapadnoj Evropi vas znaju kao zlocince, ne samo muslimani kao sto mislite.. jos se ova budala hvali kako srbi najbolje ratuju, znamo mi da ste najbolji u klanju neduznih, ne brini, zna i cijeli svijet :) Ante Pavelic heroj!
JA samo ne mogu da vjerujem koliko popularizuju Ratka Mladica.Pa nije ,,Krivaja95" negova prica.Glavni covjek te akcije je Vinko Pandurevic.Ratko je u Srebrenici bio samo da bi se qurcio i slikao.Vinko je taj koji je odradio Srebrenicu na nacin da niko od srebranicana nije stradao.On je taj koji je 28div.ABIH neutralisao.S tim da je 5000 boraca i pustio mimo naredjenja da se svi eliminisu...
Sve je davno već presudjeno i otkriveno citavom svijetu ko je kriv i ko je genocid ciljano pocinio. Ne znam sta pokušavaš da dokazes?
Jedan od najnesposobnijih generala u proslom ratu je mladic,covjek sa neogranicenim brojem naoruzanja i artiljerije nije uspio osvojiti nenaoruzan narod bosne
Mogli ste spomenuti kako su prikupljali novac za teroriste i to da su 2 brata pognjojila sirijske zemlju kao pripadnici terorističke islamske drzave
Mogli ste spomenuti kako su prikupljali novac za teroriste i to da su 2 brata pognjojila sirijske zemlju kao pripadnici terorističke islamske drzave
Sada neka truhne i zamišlja svoju kćerku Anu Mladić koja se ubila iz njegovog ličnog pištolja, za kojeg je rekao da ce pucati na njenoj svadbi, jer je shvatila da je potomak genocidnog krvnika i nije mogla to podjeti. Najbolja osveta koju mu je mogla učiniti. Karma je pravo čudo!
Ko ono pravi autoput za Beograd? I to dva?
@Arhangelsk pa pola svijeta u njemu vidi zlocinca.Po tvojoj izjavi je pola svijeta neprijatelj Srba. Ja da sam na tvom mjestu, bila bi uznemirena. Nikad ne znas odkuda u svijetu vreba opaasnost.
Bravo za holandiju
@u hanume zagondzija nije bitno sto nije pravosudno osudjen.On je u zatvoru zbog genocida i zbog toga mu se sudi.Ne moze biti nevin.
@GeneralovaRadnja puka budalastina tvoja izjava.Papir sve podnosi, pa i neistine.
Znaci toliko dugo sudjenje stalo samo u 90 minuta? Ko jos na zapadu gleda dokumentarce?
Vala je zaslužio da se njegova sabrana nedjela prikazuju cijeloj planeti.
Tako je to u civilizovanom svijetu.
sabrana nedjela