Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da, da
Ne znam kako drugi, ali meni sve isto.
Kkave ba cipele i odjeca? Cipele sam zadnji put kupio prosle godine i to neke jeftine. A zimsku obucu imam od 2008. Krpim, ljepim. Na odjecu potrosim godinje do 50 maraka. Od toga 10 na carape. U fokusu su mi jarane napuniti frizider i platiti rezije, kamate i skolarine.... kakav film bogtenejebo, kakve cipele i odjeca.... fakat je ova tzv elita odvojena od realnosti.
@drugi profil Al priznaj da volis krug napraviti po SCC-u
@drugi profil film i pozoriste su pitanje potrebe za kulturom, svako sebi mozete priustiti da za 10 KM ode da pogleda film ili predstavu, sve je stvar navike
Jedan od rijetkih istinskih umjetnika. Pozdrav za Aleša
Na grudnjake 🤩