Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je osim glumca
Sabina u mušemi izašla, istu vako imam na vikendici
Ima dok se prikopčaš na državnu sisu. Ali moram pohvaliti Albanov stilKo da se po mraku spremao za izlazak i oblačio.
Ko nam je kriv jer smo dopustili. Ko koristi BH telekom u RS-u? Pitaj nekog na Palama ili Prijedoru? Right. BH telekom biram , ne zato jer je SDA i oni su marva svoje vrste ali vise volim dati pare njima i punit nas budjet graditi BiH. Hiljadu je patriotskih razloga, moje pravo. Kad mogu " oni " imati svoj telekom mozemo i mi nas.
Mtel namazana bagra iz BL. Nikad da punim budjet susjedne drzave. Sta rade radnicima i sta su radili to je tema za sebe provjereno 100%. Dok su se probijali na trziste SVE su nudili, a od 2019 sva sponzorstva orijentisana prema BL, a ovde sve zivo pokupovali.