Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolji glumac
Najbolji je al poslije Jack Nicholsona i De Nira (od zivih naravno).
What you lookin' at? You all a bunch of fuckin' assholes. You know why? You don't have the guts to be what you wanna be. You need people like me. You need people like me so you can point your fuckin' fingers and say, "That's the bad guy." So... what that make you? Good? You're not good. You just know how to hide, how to lie. Me, I don't have that problem. Me, I always tell the truth. Even when I lie.
Maestro sedme umjetnosti,nevjerovatna karizma i nevjerovatna transformacija iz filma u film....ovakav se vise nece roditi a njegov najdrazi film uz Kuma,Vrucinu,Miris Zene,Lice sa oziljkom,Donnie Brasco je More ljubavi dosta zapostavljen njegov film a odlicna njegova uloga kao i sam film pregledao sam ga nebrojeno puta
..and Harry, Jimmy, Trent where ever you are out there f..k you too. Mr Slade
Glumcina
KING KING KING!! Nece jos dugo godina biti neko ko ce moci zamjeniti Al Pacina , Robert De Niro i sl .. To su jednostavno KING KING KING!!
Al Pacino moj omiljeni glumac 🌹
Hihih bolje za tebe 🐣 moje sladjusno :))) Bem ti jesu ove peruskice zeznute hoce i na lice otici puuu 😊
I ja sam pozeljela tebe 😊💚 puuno!! E jesi nedrug, samo sam ,,malkice" bila u frci, a da ti objasnim ti kao dr. bi mene najbolje razumjela 😢
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
dvije legende: al pacino i robert de niro
L.E.G.E.N.D.A.
legenda!!!!!!!!
Istinska legenda ! Tesko da ce ga ikada iko nadmasiti karizmom...
http://www.youtube.com/watch?v=qa9dttNx1S8
"Did Pacino actually mean this or did he make it up to make James sign? Both."
Moj Al Pacino,danas sam ti imao najduzi dan na svetu.
Moj Commie.. Krenem ja na rodjendanski party jaranicama,slavile dvije.I s haverom,on s koznjakom ja sa majicom "Die ärzte", party,teski narodnjaci..Ja ne znam da li da placem ili da se smijem..Ma znao sam samo onu.."Bela ciganka" i to refren..A plavka jedna.. ma gori..zove me da pjevamo,ma ja pjesme ne znam,u sebi proklinjem zlu sudbinu,nista pokupimo se,predamo poklone,poljubce..Kad niz ulicu svirka..Neka riba pjeva "Losing my religion" upadnemo tu..I evo me tek stigoh..
Bila je neka i o kafini,tj. vise njih.. Ma hajde,biti ce zena.. ;D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
glumčina!!! ))))