Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicna emisija, sve vidis sta ima u BiH.Ne moras nigdje ici!
Stvarno mi nije jasno do kad će Goran Milić reciklirati isti format. Još kao dijete divio sam se njegovom znanju španjolskog i englenskog na njegovim putešestvijama po Amerikama. Kad sam odrastao i sam sam naučio ova dva jezika a GM je za račun HRT-a obnovio svoje putovanje i tad sam zapravo skontao da on zapravo loše govori engleski i španjolski i da nam zapravo prodaje ono za bubrege. Malo prije odlaska u zasluženu mirovinu za račun
HRT je uradio putopis po bivšoj SFRJ. Dokad više ...
[Al Bosna bin Hercegovina]
Jedina TV kuca koju bi ja mogao da gledam satima, da mi nikad ne dosadi..
Da, ali s obzirom da nemam vremena, to mi i pase. Zato sto ponavljaju uvijek imam priliku da uhvatim neki dokumentarac :)