Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nova Tv od ranije poznata policiji!!!
KAO DA SU BITNI ?? OVO IM JE BESPLATNA REKLAMA :/
Dobar marketinški trik Nove TV da privuče gledaoce iz BiH.
ovakav medijski prostor nije dobila pobjeda nasih u zilini.,
u telemachu jos ima nova TV....kupujte telemachovo OK?
De ba program vam u rangu BHT, dosta mi vise Stiven Seagala svakako :D
Dozvolio bih da e sve emituje pod uslovom da se reklame naplate u zemlji koja ih emituje. U suprotnom može da emituje ali bez reklama. Pa ako vrše propagandu u negativnom smislu ondanemoj da nam to i naplačuju. Svakako treba zaštiti javni servis i gledati da se poboljša na osnovu svojih prihoda - EPP / sat emitovanja najmanje 10 min.
Na račun JS-a su se obogatili praktično svi komercijalni emiteri - čak bez obzira na kvalitete programa. Šunda je najviše, a najniže je kategorije.
Ma ima stotine drugih kanala, ja bi se sad zainatio i ukinuo je skroz da nedobiju ni feninga!
svi govorite lose o Novj tv a svi znate za nju i svi je gledate naravno kada je kvalitetna i dobra sami sebe lazete licemjerstvo
A koji se vise s njima i natezu. Ovi nedaju program, svi neka ga ukinu i gotovo. Kad ovi stave trziste BiH u svoje izvjestaje gledanosti samo im se nasmijati dobro, a kad dodju na trziste BiH svi ih kablovski operateri odbiju i gotovo. Jbg nisu bas toliko posebna tv stanica da se toliko izdizu. Cak i mnoge Hrvatske tv stanice imaju bolji program. Ukines njih uvedes kanal konkurencije i nabijes ih nogom u ....
Jebo vas Nova TV, "policija" suta u Mostaru ko joj se nadje na putu, baca drzavnu zastavu, a vi ni rijeci o tome. Ovdje se filtriraju informacije to nije normalno. Ako cu ja morati ici na druge portale da saznam udarne vijesti, onda *** ovaj portal.
da razjasnimo u startu,ja nisam iz mostara i nisam hrvat.. al ne mogu da vjerujem da ljudi brane ove koji prave nerede i napadaju policiju kaja pokušava smiriti te nerede. ovo što se vidi na snimku nije ništa strašno, ali ne vidimo šte prethodilo ovom.. navodno su naši navijači pravili nerede. ima li ko da demantuje ili potvrdi jel se radilo o neredima ili o bezrazložnom maltretiranju građana od strane policije..
Aha, zato si mi JEDINI ti spucao minus, ha?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako im samo bezveze dizete cijenu, nevjerovatno... Ko neka televizija
Klix, uz dužno poštovanje, pretjerujete.
Who gives a shit about Nova TV?