Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajdin je momak za 10
Kad ne bi pravio glupe videe bio bi za 20
Gledam ove komentare i ne vjerujem. Pa koliko moraš biti patetičan da kažeš da je čovjek napravio klip samo radi svoje popularnosti. Nas treba iskorijeniti , da nas nema nikako. Nekim ljudima ne odgovara kad se napravi nešto pozitivno i kvalitetno za osvještavanje društva... Pa da li treba da svaki mjesec neko pogine na pješačkom prijelazu? Nikad ove tipove neću shvatiti... Zatucano do bola :(
Hajmo realno . Jel vi mislite da je on ovo uradio samo zbog "podizanja svijesti narodu" ili da sebi podigne malo popularnost ? Ja mislim da ima tu i jednog i drugog . S tim da je 15% iz dobre naravi a 85% zbog izvlacenja koristi iz tudje nesrece. Izvinite vi sto ga hvalite na sav glas, ali glupi ste do bola.
Paša moj..kako god..al sa ovim videom nek jednu budalu nauci pameti i spasi jedan zivot ucinio je puno..
znao sam ajdina prije nego sto je postao popularan, momak za 10, a hejteri ce uvijek balit za tastaturom
Svaka čast! Koliko toliko ovaj film može potaći na razmišljanje, sve trenutne i sve one buduće vozače. HVALA.
Ajdine seljacino dosta si kupio popularnost svojim glupostima, odvadi malo, nisi nikako zanimljiv.
Ako ova omladina slusa ovakvu gadnu muziku… onda je rodjena "mentalno ugasena"
fakat nije losa stvar
Slika i prilika sve patetičnosti bh novinarstva. I mi sad ovo smeće od video klipa ko biva trebamo da hvalimo samo zato što nam je žao ubijenih djevojaka i što "bismo trebali imati obraza prema njima"?! More marš! I ugasi se, ne zagađuj komunikacioni prostor.
Činjenica da sam zbog odupiranja da mi se kidnapuju emocije glupošću dobio zabranu komentara mi je samo potvrda onog što sam rekao. Patatični ste, i portal, a i publika portala.
suze mi krenuse
ovo bila nesreca a oni toliku halabuku
pise gore da je bila saobracajna nesreca, iso je 140 koliko sam cuo. dogadja se i na Zapadu, imaju ilegalne utrke a i ovako ... treba im uzimati vozace i auta unaprijed i postavljati video kamere svugdje ...@Dopeman
Zaista dobro urađeno. Pohvalno u svakom pogledu.
svaka cast.
dzaba ti sad sve to jarane moj,i clipovi i filmovi i sve,svake godine iste stvari se desavaju i ponavljaju,svake godine gledamo reprize po cestama,dzaba ti sve kad njih vise nema a budale se nikad opametit nece.
trebate napraviti film o proizvodjačima tupavih uličnih ubica
trebate napraviti film o proizvođačima tupavih uličnih ubica