Promo
16

Adrenalin, izazov, zabava i vrijedne nagrade uz Brzoklik

Nešto novo i uzbudljivo na našim TV stanicama. Brzoklik vas izaziva da provjerite svoje znanje i spretnost, te ako budete brži i pobijedite u ovoj igri, očekuju vas brojne vrijedne nagrade.

Svaki dan možete osvojiti super vrijedne nagrade. Ne ovisite o sreći, ne čekate vječnost na izvlačenje nagrada, nego uz pomoć vaše spretnosti i znanja možete pobjediti u takmičenju Brzoklik i obezbijediti sebi super vrijedne stvari koje ste možda baš imali u planu da kupite, bilo da je to novi TV, perilica ili sušilica za veš, novi smartphone, ili biciklo...

Brzoklik se emituje na TV Hayat svakim radnim danom u šest termina i to: 8:55h, 10:55h, 12:55h, 14:55h, 16:55h, i 19:55h. Super je da se možete takmičiti cijeli dan i to od 8:55h do 20:00h, bez obzira da li je trenutno u toku emisija na TV Hayatu ili ne. Ukoliko ste eventualno propustili emisiju, niste vidjeli pitanje dana, to možete učiniti uvijek u toku dana odlaskom na internet stranicu www.brzoklik.ba, gdje možete naći sve informacije. Nakon toga, potrebno je što prije utipkati tačan odgovor putem fiksnog ili mobilnog telefona.

Da biste se takmičili u Brzokliku, bitno je samo da uz sebe imate mobitel ili fiksni telefon sa tipkovnicom, odgovorite tačno i budete najbrži takmičar u periodu od 8:55 do 20:00. Potrebno je da brže od ostalih takmičara u toku istog dana utipkate tačan odgovor na postavljeno pitanje i nagrada može biti vaša.

Sve je transparentno i u svakom trenutku na www.brzoklik.ba možete provjeriti trenutnu rang listu, odnosno koliko ste brzi bili. Također možete pronaći i sve ostale informacije - pravila, dnevne pobjednike, listu takmičara koji su odgovorili tačno, kao i one koji su dali netačan odgovor, emisiju i nagradu dana.

Brzoklik posjeduje i edukativni momenat pa vas svakodnevno podsjeća i proširuje vaše znanje o BiH i drugim zemljama. Brzoklik postavlja pitanja iz domena istorije, geografije, kulture, sporta. Iz stana, automobila, javnog prijevoza, parka, gdje god da ste, dok god kod sebe imate fiksni ili mobini telefon možete se takmičiti i provjeriti svoje znanje i spretnost.

Zabava, dnevna doza adrenalina, takmičarski duh, izazov - to vam nudi Brzoklik.