Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naravno da živimo u matrixu. ali, šta je još gore je da se taj matrix nalazi u matrixu koji se nalazi u matrixu koji se nalazi u matrixu koji se nalazi u matrixu koji se nalazi u matrixu.....
@Razmazenkica23 Pazi na vazu
@ED... yup!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zelena pilula. Sto pitaš?
Jbote ja mislio udarna vijest matrix 4 izlazi..
ako niste gledali poglrdajte film ___ prometheus
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
blagoslov nije "ignorancija" nego "neznanje" - "Ignorance is a bliss"
Doba humanizma zavrsava, nove tehnoreligije preuzimaju svijet, dok se mi uvjeravamo kako smo jos uvijek vazni i da se nas glas racuna.
Odličan članak, za promjenu :)
Internet =matrix
Ja sam ubijedjen,da je SDA u sprezi sa Matrixom
Ovo je moje polje, moja igra...... Zelim da zbrojis sledece brojeve 4,9,6,1,3,8=...i reci sta vidis, osjecas,,, jer postoji slika vec u tvojoj glavi u vezi konacnog ishoda, rezultata,,,,, ta slika je matrix a ja sam orakle, tvorac te slike i cijelog matrixa,,,, slika pocinje sa m zavrsava sa k... Pozz
Hyundai Matrix.. 😁
Sada će se Asim izvlačiti da živimo u matrici i da nije ništa nije realno.
Svi mi koji smo imali filozofiju sa predmet znamo da se ne može isključiti teza da živimo u Matrix-u. Ali kritika takve misli postavlja pitanje - šta je svrha tog ubjeđenja? Isto kao i sa vjerovanjem u sudbinu. Ne možemo isključiti pretpostavku da je "sve zapisano" ali ako tako čvrstvo vjerujemo u to, zašto se onda uopće trudimo i mučimo?
Jean Baudrillard, simulakra i simulacija ako nekoga zanima...
I dan danas jedan od najjačih filmova.
Definitivno najbolji novinar Klixa
Naravno da živimo u Matrix-u.Sve je manipulacija počevši od lažnih medija, TV, lažnih prijatelja, lažnih filmskih i Hollywoodskih lica, lažne vlade i političara, lažnog bankarskog sustava tj. federalnih rezervi, lažnog školstva i institucija, lažne nauke, medicine i farmacije, sustavne kontrole uma, i takav je čitav sustav, sve zasnovano na lažima.Sve je laž, ali mnogi ne žele da se pomire sa tim.Istina je gorka, a laž je slatka, a ja ipa biram to prvo.
Alegorija pećine
Matrix svud oko nas. Upravo ga gledam.