Film "Love Actually" dobija kratki nastavak nakon četrnaest godina

Film "Love Actually" dobija kratki nastavak nakon četrnaest godina
9
Klix.ba
16.2.2017. u 10:42
21
komentara
9

dijeljenja
Jedna od najgledanijih romantičnih komedija "Love Actually" nakon četrnaest godina dobija kratki nastavak. Film nosi naziv "Red Nose Day Actually", a bit će objavljen na "Red Nose Day" (humanitarni događaj koji organizuje Comic Reliefo u saradnji sa BBC-jem).
Kratkometražni nastavak režirat će Richard Curtis u saradnji s Comic Reliefom, a glumit će Hugh Grant, Martine McCutcheon, Keira Knightley, Andrew Lincoln, Colin Firth i Liam Neeson.

"Nisam ni sanjala o pisanju nastavka 'Love Actually', ali mislila sam da bi moglo biti zabavno u kratkoj formi od 10 minuta vidjeti šta se dogodilo s likovima. Oduševljeni smo i zahvalni jer je skoro cijela prvobitna glumačka postava pristala biti u filmu. Bit će to sigurno nostalgičan trenutak ponovnog okupljanja i rekreiranja njihovih likova 14 godina kasnije", rekla je scenaristica i autorica Emma Freud.

Film "Love Actually" prikazuje različite aspekte ljubavi kroz deset odvojenih priča u kojima ima puno pojedinaca, a glavni likovi se tokom filma međusobno isprepliću.

Film će premijerno biti prikazan 24. marta na britanskom kanalu BBC 1, kao dio Red Nose Day kampanje.
Prijavi grešku


Komentari (21)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...