Sjajan performans u Coloseumu
0
Feralovski dvojac izveo "Melodije Bljeska i Oluje"
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umro Tito,komunizam i Jugoslavija pa polupismeni srednjoškolci,nekadašnji veliki urednici i novinari propalih novina pjevaju labuđi pjev,slaveći bivša komunistička vremena ,kude i zaziru od demokracije i svojih sunarodnjaka i susjeda. Nitko im i ništa nevalja a greške traže u drugima a ne u sebi.
E da je moj prijatelj Vranjo ziv,druge bi vi pesme pevali!Ne znam kako je Mille dozvolio da nastupate u Teeranu.da je Rale u snazi,pa vam razvuche pamet po Velusicima!Al zato celo srpsko kosovo slavi pobedu svoga najvecega sina Djokovichija!Ajd odo sad da uzmem svoj vlastoorganski lek,pa da ga pojacam sa djeneralovim izluchevinama!
Kome ovo nije duhovito ili nema duha ili nije hvatio temu i ideju. Mogu samo iz prve ruke potvrditi da su se okupljeni 3 sata grčili od smijeha, da su nas hvatali grčevi u vilicama i ovu terapiju od klerikalnog, fašistoidnog, idiotskog, nacionalističkoratnohuškačkog, homofobnog i svega što ovu regiju prtišće preporučiti svima gorepotpisanima. Kada već ne čitate knjige... glede \"mlacenja para\" - Ulaznica 5KM uz koju ide konzumacija od 2,50EUR za kockanje = besplatno
onome kome ovo nije duhovito - ne zna dakako sta je sarkazam, domisljato orudje Molijerovih ucenika. Viva Feral
Svaka cast momcima, ali pogledajte vi reklame dole u desnome kutu dok gledate njihove izvale, tek ce vam onda biti smijesno.....\"boli vas K....\"...mozda je i do sada bila ali ja je nisam vidio
Veoma prizemno i nimalo duhovito. Dobro je neko rekao. Fakat im nedostaje Tudjman. Ranije su bili hrabri i provokativni. Sad odu u Sarajevo i rugaju se Dodiku i Kusturici. Nimalo bolje od vecine nepismenih primitivaca na ovom portalu. Veliko razocarenje.
A od kada je ovaj dvojac na\"sarajevskoj sisi\"??
iznimno neduhovito,besmisleno,trivijalno. zvjezdane trenutke su imali samo za vakta franje tuđmana. jedino ih tuđman nije zabranjivo i cenzuriro.osobno mislim da njih dvojica naj više žale što više nema pokojnog tuđmana.i to zaista iskreno žale.
To je tako kako si rekao al samo i jedino kod ateo-komunističkih jadova, kloceva i kompleksaša zvanih \'sarajevska raja\' tj. FGR ;)
Edine Johne nek ti razumiješ šta ovi govore pa nek sve ode u p.m.
Totalno neduhoviti...
Mozete ih nazivati najvecim sljamom ali ja njih dvojicu vodim u raj a vas cu... pa ne znam jos, razmisljam o nistavilu. Bumo vidjeli
HAHA...kad stjepan mesić, banac i ova dvojica propalih novinara iz hrvatske govore o bih a na štetu hrvatskog naroda, onda se oni uopće ne miješaju u unutrašnje stvari.. ono što ne vidite jeste da su oni samo tu da zarađuju na vama, propali šljam je odjednom zavolio sarajevo jer kojim slučajem nije imao publiku u svojoj zemlji!
poznato je da moras prvo negdje drugo uspjeti da bi te prihvatili oni odakle si oni su dobri pravo, neki ne razumiju njihove rijeci pa zbog toga gadjenje.... ovo je nesto novo, i cini mi se jako dobro, sa porukom u sebi
Fakat sav hrvatski sljam ide u Bosnu, od propalih tv voditelja, lijecnika, biznismena pa sad do ovih novinara... u zagrebu u gavelli su imali minimalnu posjecenost pa im je otkazana daljnja suradnja pa se oni uvalili sarajevu, a publika naravno navalila misleci da ce postati veci urbani grajdani slusajuci ovaj performans!