Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjede Suljo i Mujo ispred prodavnice, Naidje neki stranac i pita "Do you speak English". - "No, no" obojica uglas. I tako pita stranac dali govore Njemacki, Italijanski, Francuski, itd. Na kraju covjek ode dalje. Kaze Suljo " E jest me sramota, ni jedan strani jezik ne znam" Mujo: " Eno onaj sto sad ode prica 10 jezika, al' sta mu vrijedi, opet se nije mogao sa nama sporazumjeti"
@GoriKufer Hrvati su ovdje sa naj vecim RUSKIM akcentom poslije Rusa i Kazakstanaca, daleko veci Ruski akcent od Srba i Bosnjaka, to sam primjetio, i mnogo sam slusao. Bruka.
Vici samo Yes Yes.
IDEMO U AMSTERDAM.
Samo njih 400 africkih zemalja ucestovali testu... kako?
E ne mogu da vjerujem ljudi ispitali Nepal u Aziji koji je pa ko 3 bosne velicinom na planinama, a Bosnu u srcu evrope nisu ispitali... samo govori o nama koliko smo bitni svijetu
Bosna nije ukljucena u istrazivanje sa razlogom.😂
Dacic nije znao progovorit na engleskom ispred Erdogana
@djestsinalco355 a erdogan prica fluently
@Bukefal yes of course
Jezik od Shakespeare
nek nismo zadnji
@KrkyEUVrjednost. Zato sto ti tvoj vovic i drugi predsednik teleca glava nisu bas dobri ni sa vlastitim jezikom.
How yes no
Prije 25 godina u Indiji i Kini engleski jezik je bio nepoznanica skoz. Uporni kinezi i indijci su sabladavsi engleski, i skole na engleskom preuzele primat i ubiru basnoslovne pare u korporacijama sirom svijeta kao It strucnjaci, doktori, itd, itd. Znaci na vrijeme reagovali kada je trebalo i iskoristili blagodati engleskoj jezika. Prije 25 godina kod nas i dalje je glavna edukacija bila bn televizija, ruski jezik i slicice zivotinjskog carstva
@Bombonica2305 Engleski je u Indiji službeni jezik
Kod nas se najbolje govori na ulici,a najgore u državnim institucijama.
Obzirom da moras donjeti papir da znas engleski da bi uhljebio...mi bi bili prvi