Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
ŠOLJANIN FUJ ...ZBOG NJEGA MI JE I ĐEKO POSTAO ANTIPATICAN LEVAT SE U SVAKU GUZICU UVUCE.......ILI MU SURA NAMJESTI...................
Jao hejtera majko moja! Komplekasasi tipa AnteToniPandžaMO su bolesnici koji mrze i same sebe. Nisu ni culi pjesmu, ali vec mrze sve. Pa stoko mahalska, nisam ja tu da branim vaseg Emira i smrznute deve, ali treba da ste ponosni sto vas predstavlja neko poput njih, jer vas nece obrukati. Jer zvuce super, jer nisu do sada u karijeri imali losih pjesama, a ne kurce se koliko bi mogli. Razvale u Zagrebu i ne pise se o tome kao npr. o Dubiozi (pogledati kako Zagreb pjeva "Fadilu" http://www.youtube.com/watch?v=A_Hv5Pxgdqg), sviraju na glavnoj bini Exit festivala i opet nikome nista. Nema foliranja i isfuravanja. I opet vam smetaju? Hejteri, glupi ste!
Kakvi retardi ovdje komantarisu majko moja. Iskompleksirana bagra i fasisti. Pod jedan, boli neka stvar EFC gdje sviraju, bitno je da su placeni, da ce ih vidjeti na stotine miliona ljudi koji ce ovo gledati i da ce imati priliku da otvore sebi to ogromno trziste. Svaki muzicar iz BiH koji kaze da ne bi prihvatio poziv Hayata da ide na ovo laze i sere. Isli bi svi da ih ko pozove i to u trku. Mani je drago kad vec BiH ide da idu bas ove kamile, jer za svakoga moze da se kaze da su "seljoberi",ali za Emira i njegovu ekipu ne moze. Pa mi je drago da nas bas oni predstavljaju. Mirza je vjerovatno dio Hayatove ekipe i to mi je logicno. A sto se tice ove Turkvizije, sada na Wikipediji citam da ucestvuje i Rusije i Ukraina i jos masa nekih drzava za koje je tesko reci da su "proturske" sto mi govori da se ovdje radi o businessu i da su Turci ocito odlucili da naprave spektakl. Ljubomornih i zavidnih idiota ce uvijek biti, a ja nasima zelim sve najbolje i puno uspjeha!
Sretno! Hvala Bogu da jednom negdje posaljemo nesto i nekoga da nije ljiga ili pop...
hahahaaha kakav cirkus, ja mislim da će na Hayatu biti uživo prijenos turkovizije 2013
sam naziv festivala je dovoljan razlog da se ne posjećuje taj kvazi festival.
"Ters Bosanka je nepretenciozna, vesela i moderna rock pjesma koja već prvim taktovima poziva na ples, a stilski ne odstupa od dosadašnjeg prepoznatljivog EFC muzičkog potpisa" Mislim nepretenciozna... EFC nepretenciozni, E.Bukovica nepretenciozan....?! Jasta! Grrrrr sto ja ovo citam, sto ja ovo komentarisem?
Isto njuz.net da citam...
seljoberi
''Zapjevali ceto i balija, prolomi se Eksisher avlija''
''zapjevali balija i ceto, Turskoj braci dolazimo eto''
I on jedan dan sere protiv show-a i pjevaca iz srbije na federalnoj pa onda ode na turkoviziju ko biva da predstavlja Bosnu, kao zahvalu za 400 godisnju okupaciju. E moja budalo.
Hoće BIH i na Srboviziju?
Il ce Srbija na Turkoviziju , ipak dugo je tradicija koja ih veze .cak preko 500 g
I vise neg dovoljno da ide Srbija na turkoviziju zar ne???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pjevacko natjecanje kvazi drzava i vestackih tvorevina Bosna nastupa peta iza Dagestana a prije Čečenije
kako je bilo danas u skoli, jesi podijelio bobe za rođendan
camelsi ok al soljanin fuj.
vode i vlaha u tursku
Joj sto ce biti urnebesno u Turskoj kada budu najavili Bosnjake i Srbe,a ono Turci vele uglas -EVO VLAHA I BALIJA-
kako smije otic tamo, mogu ga uhvatit pa ga poturcit