Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grozni ste sa komentarima .... nije ni cudo u kojem stepenu civilizacije zivite i jos Vam je vlast super ....divota .
@Majkakraljica vajdu ga
@Majkakraljica.. slazem se sa tobom iako si sarkasticna. Od -neseg- papanskog jezika nemas nikakve koristi, jer da ima ne bi morali uciti engleski, njemacki, francuski etc. Nasi jezici nikakvu okosnicu ne cine, zato i fakat jesu papanski.. nema svrhe ih uciti.
Mene su stapom natjerali da se upisem na kurs, kao da naucim par koraka trebace mi. I ispade na kraju da je to bilo jedno od najboljih iskustava.
Ja mislim daa se ovi parovi ne hebu... hahahahha
Bravo djecico to vam otvara vrata svjeta,a ne da se zakukulji a on kratkopantolonas.Zahebite vi tamo hafize i efendije....mnogo srece
Nemam ja ništa protiv plesa nego protiv pederluka. Nijedan strejt muškarac neće ovako plesat.
Spastičari u nakinđenoj odjeći.. usput...odakle nam y u alfabetu ? Lamiya hahaha
Bravo djeco, svaka čast!…. Bolje plesati nego ići u one dudlane sa onim napučenim trebama i papcima u poderanim helankama na romobilima!
Ima više komentara "povraća mi se od komentara" nego tih komentara od koji se treba povraćat hahah. Izadje članak, a ONO napise "povraća mi se od komentara" samo sa bude prvO
kad vidim komentare povraca mi se
@soja1 šta ti se ima povraćati, živiš u anusu Europe, ovi komentari precizno opisuju na kojoj smo razini evolucije.
@soja1 Imaš li kantu ili lavor kraj sebe ?
Lijepa Bošnjakuša.
Plesi plesi mala :).