Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovoj državi pobijede rak oni koju imaju novac, a ne može ga pobijediti onaj ko je siromašan. Nemam ništa protiv Done Ares, ali ako su njoj mnogi novčano pomogli pri ovoj borbi, zašto svakom čovjeku se ustupi taj vid pomoći. Na kraju se hvali da je pobijedila, bravo , ali svaki čovjek može pobijediti ako ima dobru podlogu. Tako je kod nas, siromašnim bolesnicima niko ne pomaže, oni su prepušeni sami sebi, ljekari na njih gledaju drugačije u odnosu na ovaj drugi sloj.
svaki covjek moze pobijediti a stiv dzobs umro od ovoga ne umanjuj uspjeh zene
joj elite ovo kad se sabere nije pročitalo 50 knjiga, cijela sala
Bravo Macko cestitam ti...svaka cast
Puno je do psihe
Rak(krebs) je bolest savremenog doba, neko oboli od malignog a neko od benignog tumora, neki otkriju u pocetnoj fazi a neki u metastazi ali zalosno je kad se bolest okarakterise kao materijalna korist a jos zalosnije ili bolesnije kako se od svega toga napravi jaka reklamna kampanja covjeka i njegovog okruzenja. P.S. Veliki ljudi su otisli pretiho sa ovoga svijeta!!!!
Ovisno o tipu karcinoma koji je imala(o) to je 80% presudno, možeš ti imati cijeli novac ovo svijeta kada metastazira na kritične organe. Međutim iako ne treba umanjivati uspjeh ove žene, ali od svih intervjua, emisija ili šta već ti odmah na promociju knjige??? A da savjetuješ manje novčano potkovane ljude koje terapije da primaju (tj. da ljekare uzmu ne prepad), koji program da uzmu, kome da se obrate....gospođice vi imate novca, mnogi nemaju, to je tvoja sreća 90% a ostali koji nemaju, oni su samo dodatna statistika i dodatni slučaj za medicinu.
Dao Bog svakome zdravlja,koliko se ja razumijem u medecinu,godina dana je kratak period da bi se neko proglasio izliječenim od karcinoma.
????... ovi koji imaju rak biju svoju bitku i sigurno im nije potrebna tuđa muka pored njihove a ove koji nemaju tuđa muka baš i ne interesuje...... a i to da li ćeš i dokle ćeš ti, komšija sa petog sprata, onaj taksista s' drugog ulaza, ja, on, ona ili bio ko drugi... pjevati... jbg, tako je to, vakat naopak...
Cestitke Azri :)
jel kaze u knjizi kako je dobila rak? jer sam citala negdje da hpv ima za posljedicu rak grlica maternice
mislim da ovi koji su ti dali minuse nemaju pojma što su to uradili i vjerujem da je u njihovim glavama hpv neka teža droga...
tacno..moze mirovati godinama, i da ne znas da si se zarazio/la. ili moze da se manifestuje. e sad, protiv virusa se ne mozes boriti, on je tu, kada opadne imunitet onda se manifestuje, bradavice itd...stim da ima raznih hpv faza, kad je 1faza onda organizam moze sam da ga se rijesi itd. vakcinacija je samo prije, ili? kad sam vidjela da je ona dobila taj rak, sjetila sam se da je to jedna od posljedica hpv kod zena...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
svaka cast
...ša će reć klixčanstvo na ovo ?