Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne samo tebi neg svima onima koji boluju zelim uspjesno ozdravljenje, zelim da pored jedne imate jos dosta zelja i da vam se sve ostvare. tacka
kada ovako nesto procitam opet shvatim da je zdravlje najprece........
@mirrorce najprece... za dobar zivot je potrebno zdravlje, za zivot posle zivota su potrebna djela da te ljudi pamte, jer sve sto imamo i ako jeste nije nase i u skladu s tim treba da zivimo.. pozdrav miroce.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imam iskustvo iz prve ruke u borbi protiv raka i mislim da je najteze ostati duhom pozitivan i vjerovati u ozdravljenje, jer ljudska psiha je cudna stvar. Takodje se treba okruziti ljudima koji te podrzavaju i koji te cine emotivno jacim umjesto onima koji kukumacu i zale i proklinju pa i ono malo snage sto imas- oni potrose. Life is precious.
Post od tri dana za redom uništava rak i od posljedice kemoterapije Zatim nek odmori par dana i opet tako... Naravno govorim o islamskom postu u ime Allaha... Znam da ce nemuslimani reci da su to gluposti. Al ima puno pozitivnih prica vezano za moje savjete, tako da kod Gospodara svjetova su kljucevi zdravlja i bolesti, pa od njega trazite i pokorite se njegovim propisima i kraj ce vam biti dobar...
Jaka vjera u Allaha samo....
Ko zna dal je stvarno bolesna od raka ili neceg drugog. Prevaranata ima puno tako je jedna u SAD 40 godina varala dok je nisu provalili da od lazi zivi
Ybla te mati
nadam se brzom oporavku, zdravlje je najbitnije u zivotu
Borac si bila, borac i ostajes. Svaka ti cast, od srca ti zelim sto bolji oporavak od terapija i sto skorije ozdravljenje. Budi jaka i pozitivna i sve ce se ako Bog da dobro zavrsiti. Sretno.
Cega ima karcinom?
Oj :(
Ozdravi prvi put, i odmah se da istetovirati i zagaditi svoju krv. Ne može to tako..
poruka za one koji imaju to: ako vas internista pošalje kod specijaliste da vadi uzorak ne idite jer su mnogi tako nagraisali. to se ne smije sjeći ni vaditi uzorak. samo liječenje sredstvima.
Izdrži...treća sreća :))
Znam da će svučati kliše, ali ovo je važna bitka.Hrabra si žena i ja to poštujem.Namaz i Rumijeva poezija pomoće ti da nađeš mir u duši...resto je u rukama medicine i milosti Allah-a. Rumi na Youtube https://youtu.be/N3QSOg2xjZU P.S kad sve ovo prođe,Ja častim kafu,čim se sretnemo!
LUUUK ,pardon... @yahooooooo AJM JOUR FAADAR!
resto u milosti Allaha?Pa kad je toliko milostiv sto joj odma ne izlijeci kancer, ne nego je SVE U RUKAMA DOKTORA.
Koga boli ku*** ?!?!?! Stotine drugih se svakodnevno bori sa rakom pa se o njima nista ne zna i ne pise.
aaaa ne znam je li znaš šta znači pojam "javna ličnost" možda?
ovo je zena ovo je pravi borac i gade mi se ovi politicari da se njima daje tolika pozornost za lopovluk a ova zena se bori ko lav sretno dona i sve najbolje ti zelim
Pobijedit ces ti i treci put
Samo zdravlja to nam je najvaznije,da nam budes ziva i zdrava jos 100 godina