Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva čekate da uzmete, pa prodate kockastim glavama da naprave šiša barove i hotele na mjestu sadašnjih vojnih objekata! To je Dom Armije i opet će aBd biti Dom Armije!!!
Predlažem da se objekat prvo renovira našim parama a da se onda vrati navedenoj opštini koja će ga zatim u sumnjivoj privatizaciji prodati za par milja najposlušnijem članu stranke koji će tu otvoriti predivan šiša bar, da omladina ima gdje sisat šlaufe.
A OS pune nehljebovića koji ne znaju šta će od sebe; zaposli neka rade, a angažuj dva-stručna radnika da ih vode.
Hoće li ovdje biti seljačka stranka SDA?
renoviranje ovog objekta sa ovim detaljima sa fasade ce skuplje doci nego da naprave novu zgradu sa tom kvadraturom.
@manche Sa svojim komentarom si taman na nivou Božidara Vučurovića.
Ono sto su nekadasnje vlasti,uspjele izgraditi ova danasnja nije u stanju ni okreciti. Gomila podobnih nesposobnjakovica,koje znaju samo koji muftija je glavni.
Ima opština da restaurira i radi i bez Doma, ali se to ne radi. Dom ostaje OS BiH za njihove potrebe ali se daje i za sve druge civilne aktivnosti tako da je to sve OK. Restauraciju uraditi zajednički.
Tuga i jad.Jos malo ce Skaka ,Hadzija , Forto i ostali utrti trag ovom simbolu da ih ne podsjeca na one koji su dali svoje zivote za njihove danasnje udobnosti.
Kako god bude, neka sve te austrijske fasade obnavljaju austrijski ili njemacki majstori jer ako to nasi budu radili, imat cete za 5 godina fasade sa kojih otpada malter pa ce ih sve ponovo trebati obnavljati!
Opcina ne bi bila opcina da ne trazi vlasnistvo nad svim objektima koji joj ne pripadaju...uzimaju sve sto mogu, poslovne zgrade, prostore, prostorije kucnog savjeta...
I islamska zajednica trazi stotine stanova u opstini stari grad da se vrate u njihovo vlasnistvo pa nikad nista, on bi samo uzimo
Zalite se kad rs ne zeli da prepise drzavnu imovinu na armiju, a ovdje stima federalna otimacina imovine armije bih? Restaruriajte je, nije bitno u cijem je vlasnistvu ovo ruglo
Mislim zasto tolike pare, pa jel OS BiH na granici , propuh jarane ili nece ili ne smiju da ne presjeku svercerske rute? Kada su pozari i poplave sudaraju se guuzicama po kasarnoj a ne izlaze, nema nista i ovo treba raspustit! Samo helikoptere ostaviti
Kome li su obecani ovi objekti pa se opstina bori za njih?