Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije bih rekao da obje kopiraju prašumske plemenske plesačice, liska naprijed, liska pozada i opleti.
Do vikenda je Karleuša na naslovnicama, tvrdeći da je i JLo i Beyonce kopiraju.
Kako je moze kopirati,pa nije ni jedna ni druga izmislila taj komad odjece,kupila je u butiku,kao i sto svako moze kupiti.. Kopiranje bi bilo da je jedna sama napravila haljinu unikatnu,pa ova narucila da se ista na osnovu te napravi.. Kakvo je to kopiranje kad se ista odjeca moze kupiti sirom svijeta..
Guziti obadvije!
Beyonce bas ono sjedi kuci gugla sta je J.Lo obukla prije 3 godine i onda i ona to obuce. Nisu one tako jadne ko ovi novinari provedu dane i sate istrazivajuci sta je ova obukla 2001, a sta slicno je ova obukla 2003. Ovo su uglavnom outfiti za nastupe ili neka veca dogadjanja, i zvijezde se ne oblace same, nego ih oblace stilisti. Tako da u ovom slucaju ili imaju istog neinspirativnog stilistu, ili stilista jedne krade ideje od drugih, u svakom slucaju, kriv je stilista. Ako je "kriv" uopce adekvatna rijec.
Ovo samo dokazuje da su one lutke koje kontrolisu isto ljudi iza kulisa. Oblace ih isto, rade od njih sta hoce, a one su ovce sa povezom na ocima
Da ovce koje su iskoristile svoj talenat i zgrcu milione!
Vrlo cudan nacin zakljucivanja.. Nemoj shvatiti nista licno,ali ja kao amater sto se tice psihologije i psihijatrije,sam vecinom ovakav nacin zakljucivanja i pogleda na svijet vidio samo kod psihickih bolesnika.. To je bolesno razmisljanje,koje samo tebi moze nastetiti.. Ali eto dobro je da ti nisi ovca,i da si ti raskrinkao tajne i mracne organizacije svjetske,koje zele da pokore populaciju time sto nas zaprasuju avionima,vakcinama nas ubijaju,tabletama stvaraju nove bolesti... I takvo razmisljanje dobije 32 pozitivna dojma =) Na dvije one djevojcice koje se zalazu za nauku,i objektivan pogled na svijet,dodje 33 covjeka koja vjeruju u teorije zavjere..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne može joj Bijons ni prismrditi :)) JLO ženstvenija i ljepša dva puta
Malo je rec
Boli me briga za ovim kuckama.
a ja kontam sta to mene kopka, kakve me dileme muče....
sa klixom se lakse probijamo kroz zivot :)
Skandal.
Prekucala je sto jest, jest.
ovo je vec stalking..........