Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve čestitke Josipu, ali zašto Klix ne objavi vijest o vlasniku pekare Manja koja u Sarajevu ima 5 poslovnica a koji slavi četnika, Mladića i Karadžića?????
@FinaGrackaRaja ...pa logicno je da srbi slave cetnike..kao sto bosnajci slave bagdadija....nije logicno da bosnajci slave cetnike a srbi bagdadija...dokle su vas supljoglave bosnje uciti logici?
@FinaGrackaRaja Može li konkretan link ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zivio Legendo!!!
Drž' se junače. Da nam živiš još sto godina.
Sretno Josipe i puno zdravlja
Cestitke za naseg Josipa i Asmira fizioterapeta.
Ubuduće se klonite sarajevskih bolnica, ako želite poživjeti.
Care osvježio si mi dan samo napred.
Brz oporavak ljudino!!
Raduje me ova vijest. Majstore, želim ti snage da istraješ u borbi. Nadam se da pomaže i ovo malo što poguramo mi koji te volimo i poštujemo, ali zaslužio si i puno više. Živ i zdrav bio!
nedaj se pejo
Brz oporavak legendo
Brz oporavak legendo i da nam jos desetljecima pozivis zdrav i veseo.Ovdje i nemamo puno ljud i tvojega kalibra i trebas nam jos.
zasto federalni zavod nije htio pejakovicu platiti ljecenje vec su pare skupljane u doancijama po njemackoj,hrvatskoj i srbiji?....to pitam jel mi nije jasno da li je pejakovic priajvljen i radio u federaciji...mislim..da li su mu tu uplacivani doprinosi?
@DRYDominaror ...zanimljivo je da federalni zavod nije htio ni sidranu platiti operaciju pa ju je platio kusturica....mislim o cemu s etu radi?..jesu li oni vasi drzavljani ili nisu???
Šta mu je tačno bilo s nogama ?
Postovanom Josipu drzim fige i zelim uspjesno ozdravljenje!