Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki dres velikog Kluba za velikog pjevača i čovjeka. Samo zbog ljubavi prema bordo boji!
dres velikog kluba za velikog pjevaca...
ja sam aner i volim ustat iz groba ponekad da se prevrnem
zasto sarajevo a ne zeljo ... zato jer njegovu muziku slusa gradska raja a ne siptari i malogradjani (klosari) da je dosao dado polumenta ili ljuba alicic naravno da bi dobio plavi dres .
udri debelog u pakaš http://www.youtube.com/watch?v=IhvPvvOzJQc
cuj mi se uvlacimo rezimu hahahaha,torpedo torpedo komunisticki do jucer,od rata sda,ma dobar je torpedercic!i da ne zaboravim zeljo-sarajevo 1:0 hahhahahaahahahhahahahhaahhahhahhahahhahhahhahahahahhahhahahhahahhahahhahahahaahahhaahhahahahhahahahhahahhahahaaahahahahahahahahhahahahahhahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahhaahhahahahahaahahahahaahahaahahhahahahahhahahhahahhahhahhhahhahahahhahahhahahhaahhahhahahahahahahahhahahhaahhaahhahhahahahahhahahhahahhahahahhahhahahhahhahahahahahahahahahahhahahahahhahahahahhahahahhahhahahahhahahhaahhahahhahahhahaaahhahahahhahahhahahhahhahahahahahhahahhahahhahahahahaahhahahahhahhahahhahahhahahahhahahahahahhahhahaahhahahahhahahahhahhahahahahhahahahhahahahhaahhahahahhahahahahahahahahhahahahhaahahahhahahhahahahhahahhahahahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhaahahhahahhahahhahahahhahahhahahhahhahahhahahhahahhaahhahahahahhahahhahhahahhahahhahahhahahhahahahhahahhahahajhhahahhahahhahhahahhahahhahhahahhaahahahhahahahahhahahhahahahhahhahahahhhahhahahahh
zeljo-sarajevo 1:0
taman da ima za hale ...
ma hajde poklonu se ne gleda u zube
Svaka cast za upravu kluba. Ovo se zove besplatni marketing. Navijace zelje molim da nas zaobidju sa svojim pateticnim komentarima.
Mi smo horde i mi volimo da ga blajbamo manijacima i Djoletu. GAY IS OK.
eto lijepo, treba mu poklonit i dres Veleza
Dobice i Sinan Sakic od ZeljA dres...
RECITATOR ??????????? BLAGO NAMA
@Muha sve što si pobrojao, imalo je i SD Sarajevo, neko je bio uspješniji u jednom a neko u drugom sportu. Šta je Sarajevo imalo, pitaš se, ako ništa drugo ono DVIJE titule prvaka SFRJ. Utakmice sa Mancester Unitedom, Real Madridom.
Moj Muha, i ja bih tebi pisao, ali mi je fakat mrsko. Eto, ti si najpametniji, nk/fk/nk/fk željeznič-.mar je najbolji. I ti sa njim, hadžo si, kralj, car... Super si ti meni. Tito novi. Kandiduj se na izborima, Sa mudrim Muhom u EU, da svi objenožke glasamo za tebe i tvoj fiskulturni klub Vaso Mislin Crni!