{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Djeca uživala u novogodišnjoj zabavi Malog Magacina Kabarea

F
27.12.2014. u 13:47
140
4
Djeca uživala u novogodišnjoj zabavi Malog Magacina Kabarea
140
Mali Magacin Kabare - Dječija laboratorija kreativnosti i mašte, danas je u Domu mladih Skenderija u Sarajevu priredio novogodišnju zabavu za djecu, koja su uživala u višesadržajnom programu.
"Ovo je naš poklon djeci Sarajeva. Nadamo se da će ova novogodišnja manifestacija prerasti u tradiciju i da će uz podršku Grada Sarajevo naš program, koji kreiraju djeca, pogledati što više mališana, ali i roditelja", kazala je za Agenciju Fena predavačica Malog Magacin Kabarea Zana Marjanović.

Mališani su imali priliku pogledati mjuzikl "Ljubav", koji je drugi dječiji film kreiran u radionicama Malog Magacina Kabare.

"Pored intenzivnog rada sa djecom u radionicama, u januaru ćemo organizirati zimski kamp, tokom kojeg će sa djecom raditi četiri predavača, glume, režije, muzike i likovne umjetnosti", istakla je edukatorica glume i pokreta Malog Magacin Kabarea Sanela Krsmanović.

Do 5. januara djeca se mogu prijaviti za zimski kamp. Prva grupa će biti od 19. do 24. januara, a druga od 26. do 31. januara.

Nakon mjuzikla djeca su nastavila druženje na koncertu gitare, nastupu rock benda MMK i plesnom partiju uz DJ-a.

Novogodišnju zabavu organizirao je Mali Magacin Kabare u saradnji s Gradskom upravom Grada Sarajeva i općinama Stari Grad, Centar, Novi Grad i Novo Sarajevo.

Mali Magacin Kabare želi pružiti priliku djeci od 7 do 14 godina da nauče i pokažu svoje talente i ideje, te izrastu u obrazovane kreativne građane naše zemlje.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: