Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fakat mi nije jasno da niko nije u stanju dovesti DJ-eve poput Paul Van Dyk, Eric Prydz, Markus Schulz, Armin Van Buuren, Swedish House Mafia,.... Ako neke strane, onda je to \"standardna ekipa\", Chris Liebing, David Morales, Tom Novy, Freemasons, Tom Novy itd. Dok ljudi u regionu organizuju fenomenalne evente tipa EXIT i Papaya Day & Night. Mi u svemu moramo biti na zadnjem mjestu.
Koji ce nam bas qraz ovaj lik..em los dj,em odvratan nako,sam po sebi...jednostavno ovakve likove u tz niko ne voli...nema on veze sa muzikom..cuj snimanje,film..i to sad treba da bude kao svima zanimljivo i da dodju,daj uozbiljite se hehe wtf
DJ G. Edd će se predstaviti sa ekskluzivnim setom. Cijeli događaj bit će popraćen videozapisom te će svi prisutni imati priliku učestvovati u dokumentarnom filmu hahahahahhahahahahahahahahahahah! ko da je rijec o FATBOYLSIMU a ne ovom sync dj-u...A usa majmuni
OTKUD COVJEK IZ ZENICE PORED TUZLANSKIH DJ-eva ??? sramota i strahota,
Kakvu saradnu jadan ne bio, sa G,Edom i takvim levatima haha..uzas p.s. tebi staru \'ebo....
ebo ti i on i svaki iz Zenice staru.Takvi ti kreshu sadanju bivsu i buducu dok ti kuci šlajfaš
Joj Tuzlaka levata, sve neke engleske riječi i fraze... Meduza beach party, Beach volley Tuzla 2012, neki Heartland Party. Kompleksaši ste na kvadrat.
Onaj d.erpe justin biber iz Zenice...fuuujjjjj,\'bo mu vlado podani ke.vu ...