Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divno. I nimalo jednostavno odgojit kcer bez majke.
ideš?
Walter, bez brige, ti neces imati tih problema i nikad to neces saznati, jer nikakve djece neces imati, umrijeces nevin, uz jedino drustvo Desanke Sakic :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ljubav...najveća sila na svijetu...
ne rise
ljubav je draga moja samo rijec bitnije su druge stvari na kojima svi mi cesto padamo
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ne mozes znati vrijednost roditelja dok ga ne izgubis niti spoznati jacinu emocija koje osjecas prema djetetu dok ga ne rodis /dobijes (mislim na očeve koji dobiju djecu, oni ih ne rađaju).
SARAJEVO Plato ispred Parlamentarne skupštine BiH u 11 sati https://www.facebook.com/events/211188959068248/?ref=22
Divne li dosjetke, malo ko bi bio ovako originalan...
prekrasne fotke, divna ideja, pretuzna pozadina svega... ali i divna poruka - kako se zivot nastavlja... on ima u ovoj maloj princezi prekrasan razlog da zivi dalje i niko ne kaze da ce biti lako, ali vrijedno zivljenja svakako jeste, pogotovu znajuci da imaju jedno drugo... :)
Tebe je Roda donijela na ovaj Svijet
Tebe je Roda donijela na ovaj Svijet
Dirljivo
Jedan od mojih poznanika se potpuno sam brinuo za svoje dvoje djece. Na pitanje kako mu je bilo jer je tesko uskladiti posao i ulogu oba roditelja ,on je rekao: To su bili 8 najljepsih godina mog zivota! Da gledas djecu kako rastu i pomazes im da se formiraju u odrasle ljude je nesto neopisivo.
Svaka mu čast na ideji :) Tužno, ali bar je ostavila slatku plavušicu iza sebe :)
Ovaj tip nece dugo biti sam. Kad koke ovo vide, ima da se upisaju.
Dugo nesto ljepse i dirljivije nisam vidjela.
9 evo jednog primjera za ono sto si jucer pitala :)
lie down. try not to cry, 9gag...cry a looooot...
:'(
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
E, *** ti zivot!
Dirnule su me, tako Boga! :'(
"U ovom svijetu samo ljubav zasluzuje bas sve. Ostalo nema nikakve logike.Pobjednik je sam." Trebace mu dosta snage da odgoji ovog malog andjela, zelim im srecu.