Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a Stanic ga finansira sa heinekenom.
Odvratna hrana, odvratan gazda, odvratne cijene, lijepo uređen restoran i lijep pogled na Sarajevo.
Pjesme mu ne znam a slušam elektroniku zadnjih 30 godina.
Vratili Kibe ikad državi milone duga poreza
Nekako mi Morales i Kibe ne idu u istu recenicu nikako 🤷‍♂️
u šumsku republiku ce doc baja mali kninđa da pjeva, morales i slični njemu dolaze u šumsku samo da karaju jeftine srpkinje. žalosno je da u šumskoj dobru koku možeš iznajmit za 10 maraka
Mogu misliti faca koje ce biti prisutne na njegovom nastupu, a o količini droge koja ce se konzumirati, suludo je pricati.
Joj ovaj klix fakat izbegava banovati odredjene komentare, dok komentare muslica koje psuju srbe ostave. Pa kazu gradzanska bejha. Neka neka doce vreme.
e hebiga sad ako ko ovdje vrijeđa to ste vi srbi
miroljube zašto ne ideš na portal istočnog sarajeva? siguran sam da tamo ima neka tema kako se dobro veže opanak
Ovaj može još samo kod nas proći kao DJ, svake godine vrte iste likove iz pra historije elektronske scene
jadna djeca, kontaju evo neke velike zvijezde