Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj što nemam još i da volontiram
"Institut za razvoj mladih KULT u partnerstvu sa UN volonterima, uz finansijsku podršku Evropske unije"....i tako dodjemo do bitne informacije zasto je isplativo uvaliti se u NVO, a ne pljuvati ih. Volontiras da bi iskustvo dobio, a uvalis se u NVO, u koji se inace tesko uvaliti kao da su budzetska institucija, i uzimas pare od stranaca.
Nas narod ne zna svrhu volontiranja, ja sam nekad volontirala i uvjek su govorili što dzaba radiš, ta svijest se mora prvo promjeniti...
@JaSamBula69 koja svijest? Da je dobro djaba raditi?
Nikad ti nećeš to moći shvatiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)