Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan ti Dan državnosti, domovino sto puta napadana, nikad poražena !
Jedna, jedina, vječna i neraskidiva ❤⚜⚔
Prelijepa država, samo još da se riješimo ovih šumskih Kaura. Trajat će još jbg, odurat ćemo...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Moram priznati, kako sam se dočepao Švabije, stvarno nekako imam vremena više voljeti BiH. Valjda ono dok sam u BiH živio, o jadu vazda bio zabavljen, pa mi patriotizam nije bio prioritet broj 1. Sad već kad sam materijalno rahatniji, mogu i to dodati u psihu.
Najljepša država, najgori politički sistem? Bosna i Hercegovina.
Nismo. Svjesni. Šta. Imamo.
I kad počneš da psuješ po ovoj zemlji sjeti se da: je klima umjerena, nema ekstremnih vrućina, niti zime, nema uragana ... zemlja plodna, imamo i visokih planina, a i plodne ravnice, imamo i malo mora, imamo pitke vode u izobilju, itd, itd... Znači, nije sve do zemlje, ima nešto i do ljudi u njoj....
Dragi Bože Veliki Bosnu ti nam očisti, od lopova i dušama, da nam bude sretna zemlja pravih...
O Bosno moja, O zemljo moja! O ti moj kameni i bijedni krsu,
....S kozama, panjima, mrsavim konjima cija su ledja oglodali samari,... O ti, moj gladni susicavi raju Koliba, ognjista, horoza,... Tebe ubijaju. Hoce da te nema. I stide se tebe. Tebe, Bosno majko! I suma, tvoj sjajni ogrtac, prvo bozansko ruho sto vidjeh. I tvoji crni dijamanti iz Kaknja, Breze, Zenice i Kreke, Prvi nakit sto me zimi kiti,...
....Volim te. I placem! Placem, ali ne nad grobom. Jer, ti mrtva nisi. Nego... Nad sudbinom. Nad sramotnim trenom. I nad djecom tvojom...
World protests still thumping. Iraq, Lebanon, Columbia, France, Bolivia, Chile, Nicaragua etc etc.. MEDIA not talking about it, because once again it's the PEOPLE standing up to corrupt govts. Media doesn't want this getting out. If it gains momentum, they lose complete control.
Bosna stara, prkosna !
SVAKA CAST. NAJBOLJI FILM IKADA O NASOJ LIJEPOJ , PRELIJEPOJ BOSNI I HERCEGOVINI. ALI NAZALOST PUNOJ DUSMANA
pljuni mi u usta ako smo mi svjesni sta imamo, ali smo tako slijepi zarazeni nasim razlikama ignorisuci sve ono sto nam je zajednicko. I sve dok bude tako ... stranci ce da vladaju nasom domovinom.
stvarno super video, samo dodajte jos onu sliku onog podvoznjaka u buca potoku poslje kise da upotpunimo ovaj video inace pun fascinantni prizora.
Hvala Bogu pa turizam nije uništio naše ljepote, pa možemo da osjetimo svaki kutak naše zemlje.
Naše su rijeke prljave a gradovi zagađeni. Vlada kriminal, nepotizam i ljenost. Niko nevoli plaćati porez i svi kradu gdje stignu. Naši građani odlaze ne samo zbog posla i para nego i zbog nepostojanja kulture zajedništva. A i podjeljenja je. Republika Srpska nije više domovina.
Bosnu su branili Srbi. ZAVNOBIH je bio skupstina koju je sacinjavalo vise od 80% srpskih delegata. Srbi su tim ZAVNOBIH-om velikodusno dali konstitutivnost Muslimanima i Hrvatima iako je velika vecina bila u ustasama. ZAVNOBIH-om je predsjedavao Vojislav Kecmanovic Djedo po kojem se zvala jedna ulica u Sarajevu. Muslimani su se Djedi oduzili cim su postali vlast. Izbrisali su ga iz istorije BiH kao da nikad nije postojao. A ni ta ulica vise ne nosi njegovo ime.,
Sretan ti Dan državnosti, naša domovino, ma kakva nam izgledala. Mladost je položila živote da bi mi bili tu gdje jesmo, inače nas ne bi bilo. I nisi ti kriva što smo ovak'i, mora da je i tebe stid.
lijepa je, ali sad za sad samo kao turista doci u nju i obici je.
ne bi me cudilo da su ovo sve predstavili sa 3d animacijama :)