Nova emisija
33

Da li ste se već prijavili za učešće u "Bingo časti, Enis se folira?": Pobjednici osvajaju 5.000 KM

Klix.ba
"Bingo časti, Enis se folira"
"Bingo časti, Enis se folira"

Enis se vraća u Bingo i to kao domaćin zabavne emisije u kojoj mogu učestvovati svi građani BiH. Sudeći po ranijem izazovu, kada je boravak popularnog bh. glumca u tržnom centru izazvao ogromnu pažnju, očekuje nas jednako zabavna i nezaboravna jesen.

Bingo i Enis ovaj put predstavljaju emisiju "Bingo časti, Enis se folira", a novitet je da će se kvalifikacione igre organizovati u čak osam marketa u osam gradova širom Bosne i Hercegovine.

Tako će građani imati priliku biti Enisovi gosti u Banjoj Luci, Bihaću, Bijeljini, Mostaru, Sarajevu, Trebinju, Tuzli i Zenici.

Zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem jednostavnog online obrasca do 27. septembra.

U igrama učestvuju timovi od dvije osobe, a tri najuspješnija u svakom marketu će učestvovati u finalnim emisijama, u kojima ih očekuje još više zabave, izazova, ali i vrijedne nagrade. Tako će pobjednički tim osvojiti nagradu u vrijednosti od 5.000 KM.

Uskoro ćemo saznati kakve nezaboravne igre i poklone su Bingo i Enis pripremili za učesnike, no ono što već sada znamo jeste da zabave i smijeha neće nedostajati. Pridružite im se u vašem gradu.