magazin
11

Converse priprema street zabavu u Banjoj Luci

Klix.ba
Converse priprema najbolju street zabavu u Banjoj Luci 21. juna u Kampusu. Svi fanovi street kulture su dobrodošli na Converse Block Party u Banjoj Luci.

Čeka vas dobra ekipa, graffiti art, DJing, skate akrobacije i street dance - spoj ulične umjetnosti, vještine i muzike u znaku Conversa. Zabave koje su zatvarale Bruklin i Bronks kvartove, kako bi se spojila ulična umjetnost i muzika, poslužile su kao inspiracija za prvi banjalučki Converse Block Party, koji će pretvoriti Kampus u pravu street art zonu, gdje će Converse svima otkriti nove umjetničke i društvene vrijednosti street art kulture.

Koliko je street kultura popularna u Banjoj Luci dokazat će učesnici.

Ulaz na street party je veoma jednostavan: uzmite svoj besplatni Block Party bedž u Sport Vision prodavnicama u Banjoj Luci i iskoristite ga kao ulaznicu za Converse Block Party.

Od 19 sati vas čekaju: The Skate Jam Competition sa skate&snowboard klubom Gola Voda, Tiborom, Miroslavom i ostalim skejterima, Graffiti Artist workshop, street battle banjalučkih brake dancera, DJ Spark, besplatno piće i hot-dog, uz sve to nastupit će Marčelo i Filteri.