Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dodik se rado ugleda na putina, osim ovo kupanje svaki dan :D
I još jedna zanimljivost, kad je Putin nervozan onda zovne Dodika da mu popuši!
najjači prijesjednik ikada, Dodik mu se može samo sageti
...i u ledenu reku
Pravi RUS
Biografija mnogo skična biografijama ovih sarajevskih kockoglavih revokveraša i kabadahija.... Kad ode s vlasti brojat će se žrtve njegove diktature ( teßko da Staljina dostigne ) . . .
https://www.youtube.com/watch?v=ecC2_gz_MoQ
Ovako je i Sadam u najboljim danima diktature preplivavao Tigris
istinita prica.... za vrijeme rata mujo u napadu i zauzimanju srpskih polozaja biva ranjen i ostaje u komi, srbi salju pojacanje , zauzimaju polozaje i nalaze muju ranjenog i u komi. posto nisu znali ko je, nije imao dokumenata ni oznaka misleci da je njihov borac salju ga u beograd na VMA... poslije mjesec dana budi se mujo i pita gdje sam,... kazu mu na vma u beogradu.... kaze mujo veseo eeee.... zar smo dotle stigli.. !!????
Je li ovo slika za Animal Planet? "SPASIMO DELFINE !!!"
jao bitnih cinjenica, mozda je Putin i sam svoj otac kao Chuck Norris
Nije on nista naspram naseg Baketa :)
ko da ga je nesto ujelo dole na ovoj slici
Putin je ustvari Cak Noris
obratno, cak noris je u stvarnosti putin
Briga njega şto Mađarska more nema
I voli Livanjski sir