magazin
0

Cinema City nagradio najoriginalnije kostime za Noć vještica

Sarajevo-x.com
Multipleks Cinema City u nedjelju navečer bio je mjesto dobre zabave za sve mlade glavnog grada BiH, koji su se sjajno zabavili uz premijere najaktuelnijih horor naslova "Pirahna 3D", "Đavo" i projekcije mega hit horora "Slagalica strave 3D" te uz nastup DJ Amre. Vlasnici najoriginalnijih kostima osvojili su vrijedne nagrade.

U noći koja je oborila rekord sa preko 2.500 gledatelja, u cafe bar je došao veliki broj kostimiranih fanova. Prvu nagradu - večeru za dvije osobe u restoran baru The Basement, osvojila je Lejna Čelebičić, koja se nosila kostim na temu filma "Krug". Drugu nagradu - dvije gratis ulaznice za 3D projekciju po izboru i bocu koktela Aperol osvojio je Emin Serezlija za kostim Samuraja, dok je treća nagrada - dvije gratis ulaznice za 3D projekciju po izboru i Duo Combo (mega kokice i 2x Coca Cola 0,5 l) – za kostim Supermena pripala Gorjanu Kalauzoviću.

Cinema City čestita sretnim dobitnicima i vać najavljuje novu veliku promotivnu akciju Blockbuster Season 2010. u okviru koje će ljubitelji filma iz glavnog grada BiH imati priliku uživati u svjetskim premijerama svih najočekivanijih filmova 2010. godine.

Galeriju fotografija sa Svečanog otvorenja 3D projekcija Cinema City i zabave Noć Vještica svi zainteresovani od danas mogu naći na podstranici Galerija na filmskom portalu www.cinemacity.ba.