Cinema City nagradio najoriginalnije kostime za Noć vještica

Cinema City nagradio najoriginalnije kostime za Noć vještica
0
S
Sarajevo-x.com
2.11.2010. u 11:22
15
komentara
0

dijeljenja
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5
Multipleks Cinema City u nedjelju navečer bio je mjesto dobre zabave za sve mlade glavnog grada BiH, koji su se sjajno zabavili uz premijere najaktuelnijih horor naslova "Pirahna 3D", "Đavo" i projekcije mega hit horora "Slagalica strave 3D" te uz nastup DJ Amre. Vlasnici najoriginalnijih kostima osvojili su vrijedne nagrade.
U noći koja je oborila rekord sa preko 2.500 gledatelja, u cafe bar je došao veliki broj kostimiranih fanova. Prvu nagradu - večeru za dvije osobe u restoran baru The Basement, osvojila je Lejna Čelebičić, koja se nosila kostim na temu filma "Krug". Drugu nagradu - dvije gratis ulaznice za 3D projekciju po izboru i bocu koktela Aperol osvojio je Emin Serezlija za kostim Samuraja, dok je treća nagrada - dvije gratis ulaznice za 3D projekciju po izboru i Duo Combo (mega kokice i 2x Coca Cola 0,5 l) – za kostim Supermena pripala Gorjanu Kalauzoviću.

Cinema City čestita sretnim dobitnicima i vać najavljuje novu veliku promotivnu akciju Blockbuster Season 2010. u okviru koje će ljubitelji filma iz glavnog grada BiH imati priliku uživati u svjetskim premijerama svih najočekivanijih filmova 2010. godine.

Galeriju fotografija sa Svečanog otvorenja 3D projekcija Cinema City i zabave Noć Vještica svi zainteresovani od danas mogu naći na podstranici Galerija na filmskom portalu www.cinemacity.ba.
Prijavi grešku


Komentari (15)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...